Land van Horne zoekt een

Medewerker Huishouding Vakantieperiode

Dienstverband

18 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Haelen

Werkvelden

Ouderenzorg
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor een leuke bijbaan / vakantiewerk in ons gezellige zorgcentrum!

Vind je het leuk om lekker te werken, een mooi centje bij te verdienen én in contact te zijn met onze ouderen? Dan is dit een leuk baantje voor je!

Wat je functie inhoudt
Je verricht huishoudelijke werkzaamheden op onze locatie St. Elisabeth in Haelen. Dit kan in de algemene ruimten zijn, maar ook bij de bewoners in hun appartement.
Een praatje maken, een fijne en schone woonomgeving bieden en wanneer er huishoudelijke / technische gebreken op werkplekken zijn, meldt je dit even bij je collega's.
Ook reinig je de schoonmaakapparatuur en materialen en doordat je de bewoners beter leert kennen, kun je ze goed observeren en wanneer je bijzonderheden hierin opmerkt, behoort het ook tot je aandachtsgebied om dit dan op te merken én ook weer even te melden bij je collega's.
De periode waarin we je graag inzetten en je dus wel beschikbaar dient te zijn, zijn de weken 30, 31, 32, 33 (maandag 24 juli t/m vrijdag 18 augustus), op de dagen maandag t/m vrijdag in de ochtenduren.

Wij vragen
Je bent minimaal 16 jaar, vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken, een leuk centje bij te verdienen en je bent sociaal en dienstverlenend.

Ons aanbod?
Wij bieden jou een vakantie- / bijbaan in een team met fijne collega's op een prettige werkplek waarin je ervaring kunt opdoen in de ouderenzorg en waar je inzet echt gewaardeerd wordt. Je functie is ingeschaald in FWG15 en betreft een uurloon van € 12,50 bruto per uur plus een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Heb jij zin om bij ons in de ouderenzorg aan de slag te gaan?
Solliciteer dan vandaag nog!

Heb je nog vragen?
Bel dan even met Mieke Caris, teamleider huishouding, op T. 088 987 21 87. Zij vertelt je graag meer over deze leuke baan.