Land van Horne zoekt een

Medewerker huishouding Thuiszorg

Dienstverband

maximaal 15 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

HAVO, VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie we zoeken
Jij vindt het fijn om iets te betekenen voor een ander. Jij houdt ook wel van een stukje zelfstandigheid en weet hoe je prioriteiten stelt. Daarnaast kom je graag bij de mensen over de vloer. Herken jij jezelf hier in? Dan is werken als medewerker huishouding binnen de Thuiszorg van Land van Horne echt iets voor jou. Wij zijn op zoek naar rasechte vakmensen. Wij zijn misschien wel op zoek naar jou!

Wat wij vragen
Wij zoeken collega's die aan de slag gaan bij onze cliënten in de regio en daar de handen uit de mouwen steken. Je helpt met de meest voorkomende huishoudelijke taken. Omdat je veel bij mensen over de vloer komt, moet je respectvol om kunnen gaan met onze cliënten. Je hebt een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. Ook je uitdrukkingsvaardigheid is prima net als je sociale vaardigheden. Zit dit snor? Dan ben je meer dan welkom!

Wat wij je bieden
Ook niet onbelangrijk: het salaris. Je verdient een mooi salaris conform de salarisschaal Hulp bij Huishouding (Bruto uurloon min. € 11,14 – max. € 13,92 uur). Uiteraard ontvang je 8% vakantiebijslag in de maand mei en een fijne eindejaarsuitkering. De arbeidsduur bedraagt 5 tot max. 20 uur per week en we starten met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Het aantal uren en de werkdagen worden in overleg afgesproken, rekening houdend met jouw privésituatie. De vacature is momenteel alleen voor de volgende regio's: Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. Het is wenselijk dat je ook in een van deze werkgebieden woont.

Welk menu spreekt jou aan?
Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatiebrief uploaden. Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het goedgevulde menu dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wil werken. Ook het aantal uur dat je wil werken kun je aanvinken (maximaal 20 uur gemiddeld per week). Dit kan in het digitale sollicitatieformulier.  Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Informatie
Twijfel je nog? Misschien kunnen onze teamcoördinatoren je twijfels wegnemen. Je mag ze bellen op nummer: 0900 333 55 55. Dit is het nummer van de klantenservice. Je kunt vragen naar de teamcoördinatoren huishouding. Gewoon doen!