Zuyderland zoekt een

Medewerker Interne Service en Transport 36 uur (Geleen)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Thuiszorg

Ben jij die gedreven collega, die sociaal is ingesteld en op zoek is naar een mooie uitdaging? Dan heten we je graag welkom in ons team binnen zorgcentrum Glana.

Glana is een groot zorgcentrum met grootschalige afdelingen en kleinschalige woningen, gesitueerd in Geleen met een drietal buitenlocaties. Nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden van de woonomgevingen hebben recent plaatsgevonden; voor de komende periode staat een herinrichting van het centrale ontvangstgebied op de agenda.

Wat ga je doen?

 • Als Medewerker Interne Service en Transport houd je toezicht op de veiligheid en ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid in en rondom de gebouwen.
 • Je voert eenvoudige werkzaamheden uit in overleg met je collega’s vakkundige techniek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van eenvoudige facilitaire klussen die zeer breed van aard kunnen zijn.
 • Je bent verantwoordelijk voor werkzaamheden op logistiek gebied (onder andere laden, lossen en inruimen van goederen en meubels, afvoeren afval), daar waar nodig ondersteun je de medewerkers van de zorgafdelingen op logistiek gebied.
 • Je signaleert knelpunten en onveilige situaties in de dagelijkse werkuitvoering en bent hiervoor het aanspreekpunt tijdens je dienst. Bij een calamiteit onderneem je actie en schakel je de juiste functionaris(sen) in.
 • Incidenteel kun je worden ingezet om toezicht te houden op de locatie in de avond en/of nacht

Wie ben jij?

 • Je beschikt minimaal over een MBO-2 diploma in de richting van techniek en logistiek.
 • Je hebt kennis van relevante richtlijnen en procedures, werkwijzen en veiligheidsvoorschriften.
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig, daadkrachtig, proactief, oplossingsgericht en betrouwbaar. Daarnaast ben je flexibel ingesteld en in staat om snel te handelen daar waar nodig.
 • Je voert zelfstandig je werkzaamheden uit maar bent ook goed in staat om met (zorg)collega’s samen te werken.
 • Je hebt affiniteit met onze cliënten en je bent in staat om je goed te verplaatsen in hun belevingswereld. Je werk staat dan ook ten dienste van onze cliënten en de woon-en zorgomgeving.

Wat bieden wij?

 • Een jaarcontract met uitzicht op vaste indiensttreding.
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 36 uur per week, werkdagen zijn in overleg.
 • Je werkt hoofdzakelijk in dagdienst.
 • De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 25 (minimaal €2.028,-bruto per maand en maximaal € 2.690,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met teamleider Achim Schijns, 06 83090870

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.