GGD Zuid Limburg zoekt een

Medewerker IT Services

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Overige

Ben jij een gedreven professional met een passie voor IT en gebruikersondersteuning? Houd je van een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Medewerker IT Services speel je een cruciale rol in het optimaliseren van de IT-infrastructuur van onze organisatie. Je bent een spin in het web voor onze medewerkers bij technische problemen en zorgt ervoor dat alle werkplekken optimaal functioneren. Je installeert, configureert en onderhoudt hardware en software, biedt ondersteuning bij technische storingen, en zorgt voor een soepele onboarding van nieuwe medewerkers.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een innovatief en groeiend bedrijf, waar jouw expertise en ideeën gewaardeerd worden. Met een collegiaal team en volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, is dit de ideale plek voor een enthousiaste Medewerker IT Services om te groeien en excelleren.

 

Wat ga je doen als Medewerker IT Services?

 • Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de werkplekken op locatie en je levert support.
 • Je lost de problemen met hard- en software op.
 • Je draagt in samenwerking met onze leveranciers (wij maken gebruik van een hosted ICT en telefonieomgeving) zorg voor de juiste uitgave van apparatuur, updates, gebruikersondersteuning, goede administratie waaronder beheer van de AD, registratie van apparatuur, etc.
 • Je biedt ondersteuning aan de ICT Bedrijfsconsultants bij projecten en wijzigingen.
 • Je hebt een rol in het beheer en oplossen van problemen aan onze Infrastructuur op de verschillende locaties van de GGD.

 

Wie ben je?

Als GGD’er sta je midden in de maatschappij en weet je wat er speelt in de omgeving.

Je bent je bewust van externe invloeden en toont veerkracht om met de veranderende wereld mee te bewegen. Je leert snel, pikt graag nieuwe dingen op en weet problemen eigenhandig op te lossen. In verbinding staan met je collega's geeft jou iedere keer weer een flinke portie energie!

 • Je bent in het bezit  van een afgeronde MBO ICT niveau 4 diploma in de richting ICT Beheerder/Netwerkbeheerder of soortgelijke opleiding/diploma.
 • Je hebt ervaring met het opzetten en beheren van Microsoft Office 365, WiFi & telefonie oplossingen, Microsoft Windows Server, Desktop, WiFi-oplossingen. Bekendheid met Microsoft Office 365, Azure, AutoPilot en/of ander device management.
 • Je beschikt over ITIL-kennis.
 • Je bent bekend met de binnenkant van een PC/laptop en kunt hardware problemen oplossen.
 • Je bent communicatief sterk.
 • Je kunt prioriteiten stellen, ad hoc schakelen en neemt graag het initiatief.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B en auto.
 • Je bent bereid om in crisissituaties beschikbaar te zijn.

 

Wat bieden wij jou?

Onze mensen zijn ons grootste goed. Wij hebben voortdurend aandacht voor een goede balans tussen jouw vitaliteit, wendbaarheid en professionaliteit. Wij geloven namelijk dat een gezond Zuid-Limburg, begint bij onszelf. Dat is de basis van ons aanbod. Verder bieden jou als Medewerker IT Services:

 • Een dienstverband van 36 uur voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris tot een maximum van € 4.244,- bruto per maand in functieschaal 8, gebaseerd op een volledige werkweek van 36 uur. Het is mogelijk dat er een aanloopschaal wordt overeengekomen.
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket conform cao SGO inclusief een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% met o.a. vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Een werkgeversbijdrage van ongeveer 70% aan je ABP pensioenpremie.
 • Afhankelijk van de functie is er de mogelijkheid om thuis te werken, inclusief hulpmiddelen voor een thuiswerkplek en een thuiswerkvergoeding. 
 • Een intern programma ‘GGD In Balans’, waarbij je gedurende het hele jaar de kans krijgt om deel te nemen aan workshops, (sportieve) activiteiten, vitaliteitstraject en loopbaanadvies.
 • De keuze om deel te nemen aan de personeelsvereniging met kortingen op theater, concerten, (pret)parken en andere leuke uitjes. 

 

Over GGD Zuid Limburg

Werken bij GGD Zuid Limburg? Dat kan! Samen met 600+ collega's zet je je als GGD’er in om bij te dragen aan een gezonder Zuid-Limburg. Een plek waar jouw expertise ertoe doet. Waar je de vrijheid krijgt in jouw werkzaamheden en er ruimte is voor eigen inbreng. Als GGD’er kun je het verschil maken. Spreekt jou deze maatschappelijke ambitie aan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wil je meer weten over werken bij GGD Zuid Limburg? Kijk dan op onze pagina. 

 

Over de afdeling

Als onderdeel van de bedrijfsvoering van GGD Zuid-Limburg is team Informatisering & Automatisering (I&A) als onderdeel van de Unit PICA (Procesmanagement, Informatiemanagement, Communicatie en Automatisering) een businesspartner voor het primaire proces. Samen met de collega’s van de verschillende afdelingen werken we aan een gezond Zuid-Limburg. Team Informatisering & Automatisering (I&A) zorgt voor advies, beheer en regievoering van de ICT-inrichting, telefonie, hardware en print- en scan services. We werken nauw samen met de andere onderdelen van bedrijfsvoering.

 

Interesse gewekt?

Graag zien we jouw sollicitatie tegemoet. Solliciteren doe je via ons sollicitatieformulier. We kijken uit naar je sollicitatie en wie weet mogen we je binnenkort welkom heten als onze nieuwe collega.

 

Vragen?

Vragen over de inhoud van de functie? Neem contact op met:

Steven Jongen, Coördinator PICA, 088-880 5711.

 

Vragen over de wervingsprocedure? Neem contact op met:

personeelszaken@ggdzl.nl of via 088 – 880 5120.