Proteion zoekt een

Medewerker klantcontact ( tijdelijk)

Dienstverband

21

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ouderenzorg

Welke uitdaging ga je aan?

Je weet precies hoe je personen (cliënten, familie, verwijzers) op een klantvriendelijke manier benadert aan de hand van de voorgeschreven telefoonetiquette en gesprekstechnieken. Je kunt zelfstandig onderscheid maken tussen diverse soorten klantgesprekken. Je analyseert de aard en urgentie van de klantvraag, en weet je communicatie hierop aan te passen.

Als medewerker klantcontact ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende klantcontacten (telefonie, mail) aan de hand van vooraf opgestelde afspraken. Dit vraagt een scherpe analyse van de aard en urgentie van de klantbehoefte. Jij zet op efficiënte wijze de juiste vervolgacties uit en legt alle relevante gegevens op een correcte manier vast in diverse systemen.

Je komt te werken in een dynamische omgeving waar je regelmatig prioriteiten moet stellen. Dit doe je uiteraard niet alleen maar met je team. Samen help je de klant. Ben je er zelf een dagje niet? Dan kan jouw collega het moeiteloos van je overnemen doordat je eerdere afspraken hebt vastgelegd in het volgsysteem.

Daarom pas jij bij Proteion

Om als medewerker klantcontact goed invulling te geven aan de functie, zoeken wij een collega die beschikt over MBO-werk- en denkniveau. Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent computervaardig en bent handig in het werken met de diverse software, bijvoorbeeld MS office. We hoeven je niet te vragen of je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Ook ben je al bekend met gespreksetiquette en gespreksstructuur en voert deze correct uit. Tot slot ben je flexibel, klantgericht, integer en beschik je over inlevingsvermogen. Jij vindt het leuk om met veel verschillende mensen in gesprek te zijn en de klant echt verder te helpen!

Maar niet alleen wat je kunt telt. We zijn vooral benieuwd naar wie jij bent. Jouw doel is om de (achterliggende) vraag van de klant te horen en er vervolgens voor te zorgen dat de klant zich geholpen voelt. Intern zet jij daarna de nodige acties uit, waardoor je ook veel in contact komt met collega’s. Kom jij ons team voor een tijdelijke periode versterken?

Gewoon

Wij bieden jou een contract voor bepaalde tijd ( 15-01-2022). Daarbij hoort een bruto maandsalaris in FWG 25 met een maximum van €2.555,74. Dit is bij een dienstverband van 36 uur per week. Ook krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag. Bij een gemiddelde arbeidsduur van 36 uren per week, heb je per kalenderjaar recht op 144 uren wettelijke en 58,4 uren bovenwettelijke doorbetaalde vakantie-uren. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.

Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. Je krijgt tijdens Dag van de Zorg en de feestdagen een leuke verrassing, er zijn personeelsverenigingen actief en via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP) kun je belast loon inwisselen voor iets moois. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  

Jouw team
Je komt terecht in een team van 5 directe collega’s. Met inwerken koppelen we jou aan een collega die je stap voor stap meeneemt in het proces. Het team vindt het belangrijk om te blijven groeien, feedback is hierin dan ook de sleutel. Op die manier groei je als medewerker klantcontact, maar ook als team.

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.