Cicero Zorggroep zoekt een

medewerker kwaliteitszaken

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind je het leuk om werkzaam te zijn voor de zorg? Gaat je hart sneller kloppen van kwaliteitszaken? Wil je toegevoegde waarde realiseren voor cliënten, familieleden en  zorgmedewerkers? Ben jij gedreven om steeds op zoek te gaan naar kansen om de zorg te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou als medewerker kwaliteitszaken voor 24 uur per week!

Wat ga je doen?
Als medewerker kwaliteitszaken bij Cicero Zorggroep speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling, implementatie en de uitvoering van het kwaliteitsbeleid en de jaarlijkse kwaliteitscycli. Je maakt onderdeel uit van het team Kwaliteit & Beleid en hebt in deze uitdagende rol nauw contact met professionals van het primaire proces. Samen met je collega’s Kwaliteit en Beleid help en faciliteer je onze zorgprofessionals om kwalitatief goede zorg te leveren. Je zorgt voor een actueel kwaliteitshandboek waarin processen, protocollen en formulieren ontworpen en aangepast worden.

Ook neem je deel aan commissies en werkgroepen met betrekking tot zorginhoudelijke thema’s, voert het secretariaat hiervan en/of leidt of begeleidt deze. Je spoort actief aandachts- en verbeterpunten op, adviseert over kwaliteitsbeleid en volgt de naleving van interne protocollen en richtlijnen. Je ondersteunt bij kwaliteitsprojecten en draagt bij aan het algehele kwaliteitsdenken in de organisatie. Ten slotte voer controles en metingen uit (bijv. dossiercontroles of nazorgmetingen), verwerkt deze data en stelt rapportages op. Je hebt ook een ondersteunende rol bij de uitvoering van interne en externe audits.

Kortom, een uitdagende functie met een breed takenpakket en veel verantwoordelijkheden. In ons hechte team wordt hard gewerkt, regelmatig overlegd en ook genoeg gelachen!

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op het bedrijfsbureau van Cicero Zorggroep in Brunssum. Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse zorgaanbieder die ouderen en mensen met beperkingen ondersteunt om hun leven op een fijne, zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld een HBO-V opleiding.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en hebt een   zorginhoudelijke achtergrond (bijv. verpleegkundig).
  • Je werkt gestructureerd, bent goed in het maken van planningen en het bewaken van afgesproken acties.
  • Je begrijpt kwaliteitsdata, bent analytisch ingesteld en begrijpt hoe data uit het primaire proces gegenereerd worden; bijvoorbeeld de vertaling vanuit elektronische cliëntdossiers naar beleid.
  • Je hebt een initiërende, resultaatgerichte en dienstverlenende attitude.
  • Je kunt anderen enthousiasmeren, stimuleren en coachen.
  • Je kunt goed luisteren en doorvragen en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij jou?
De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen.

De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 50 (minimaal 2.554,98 en maximaal € 3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele, relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 563 7420

Of  meteen solliciteren?
Klik op de button ’Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 27 september 2021 in!

De eerste sollicitatie gesprekken vinden plaats op 5 en 7 oktober 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.