Cicero Zorggroep zoekt een

Medewerker Kwaliteitszaken (20 uur per week)

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Medewerker Kwaliteitszaken (20 uur per week)

Wil jij meebouwen aan een optimaal kwaliteitsbeleid in de zorg en meewerken aan de uitvoering ervan in de praktijk van alle dag? Heb jij een kritische en analyserende houding en wil je toegevoegde waarde realiseren voor cliënten, familieleden en onze zorgmedewerkers? Dan zijn wij op zoek naar jou als medewerker kwaliteitszaken voor 20 uur per week!

Wat ga je doen?
Als medewerker kwaliteitszaken speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling, implementatie en de uitvoering van het kwaliteitsbeleid. Je doet dit niet alleen, je maakt onderdeel uit van het team Kwaliteit & Beleid. Samen met je collega beleidsmedewerkers zorg je voor een goede planning en continue optimalisatie van het kwaliteitsbeleid. In dit geheel ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het bewaken en borgen van de kwaliteitsmetingen die onderdeel zijn van de jaarlijkse kwaliteitscyclus zoals planning, organisatie en uitvoering van interne en externe audits, cliënttevredenheidsmetingen en zorginhoudelijke metingen.  
 • Het samen met het team Kwaliteit en Beleid verder vormgeven van het Cicero  kwaliteitsbeleid, waarin cliëntgericht verzorgen en verplegen en inhoudelijke kwaliteit van de zorg centraal staan.
 • Het deelnemen aan commissies en werkgroepen met betrekking tot kwaliteit, je voert het secretariaat hiervan en/of leidt of begeleidt deze.
 • Het uitvoeren van kwaliteitsmetingen, verzamelen en verwerken van gegevens tot rapportages.
 • Het vastleggen van kwaliteitsbeleid in procedures en werkinstructies.
 • Het onderhouden van het documentbeheersysteem voor het team Kwaliteit en Beleid.

Kortom, een mooie uitdaging waarbij analytische en kritische skills een vereiste zijn!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse  zorgaanbieder die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een opleiding op hbo-niveau, aangevuld met kennis van en ervaring met kwaliteitsmanagement.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie en hebt bij voorkeur een zorginhoudelijke achtergrond.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met planmatig werken en het omgaan met deadlines. Voor veel kwaliteitstaken vragen we van jou gedrevenheid in het maken van planningen en een goede borging en bewaking van acties van jezelf en anderen.
 • Je begrijpt kwaliteitsdata, bent analytisch ingesteld en begrijpt hoe data uit het primaire proces gegenereerd worden; bijv. vertaling vanuit elektronisch cliëntdossieranalyses naar beleid en systemen.
 • Je hebt een initiërende, resultaatgerichte en dienstverlenende attitude.
 • Je kunt goed luisteren en doorvragen en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij jou?
De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen.

De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 50 (minimaal 2.554,98 en maximaal € 3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 563 7420

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de button ’Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 8 maart 2021 in!

De eerste sollicitatie gesprekken vinden plaats op maandag 15 en woensdag 17 maart 2021

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.