De Zorggroep zoekt een

Medewerker Logistiek, locatie De Nieuwe Munt, Tegelen

Dienstverband

10 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Een leuke functie voor een aanpakker in een dynamische omgeving!

Wat ga je doen?
Binnen de wijk De Nieuwe Munt vinden er vele logistieke bewegingen plaats. Van was tot afval, maaltijden, containers en magazijngoederen. Allemaal goederen die nodig zijn ten diensten van onze cliënten en medewerkers. Je zorgt ervoor dat gedurende de ochtenden al deze spullen van en naar de juiste plek bestemming worden getransporteerd. Je zorgt dat alles correct, op tijd en volgens afspraak wordt uitgevoerd. Deze bewegingen vinden zowel buiten plaats tussen locaties, als ook binnen de diverse gebouwen. Deze functie is ontwikkeling en kan in de toekomst uitgebreid worden met clientlogistiek en of andere ondersteunende taken, welke nog nader bepaald kunnen worden.

Wat bieden wij? Dynamisch, vernieuwend in beweging en in ontwikkeling. Dat is de korte omschrijving van de fase waarin wijk De Nieuwe Munt zich op dit moment in bevindt. Zowel binnen als buiten de Zorggroep wordt de samenwerking steeds meer opgezocht en als logistiek medewerker kun je op jouw manier het verschil maken. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag 08.30 - 12.00 uur, waarvan je wekelijks 2 of 3 ochtenden werkzaam bent. De andere dagen vervult een collega deze taak.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als medewerker logistiek schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 15 met een maximum salaris van € 2.345,78 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd (7 maanden) voor 10 uur per week. Na evaluatie kan dit omgezet worden in langdurige functie.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na- het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Medewerker Logistiek?
Flexibel, betrouwbaar, ondernemend en voor bewoners en zorgmedewerkers een rots in de branding. Je kunt goed luisteren en communicatief ben je sterk. Je werkt nauwkeuring en kunt goed overweg met de zorgbehoeftige medemens en je hebt affiniteit met de zorg. Je kunt dit werk fysiek aan omdat je veel meters maakt. Buiten werken is geen probleem, daar deze werkzaamheden zowel binnen als buiten afspelen. Je bent behendig met karren en containers en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je vindt een ordelijke woon- en werkomgeving belangrijk.

Om de functie van medewerker logistiek goed te kunnen vervullen, beschik je over de volgende vaardigheden: je bent flexibel, werkt zelfstandig, toont initiatief en je bent communicatief vaardig. Verder ben je vriendelijk en klantgericht en beschik je over probleemoplossend vermogen. En je hebt natuurlijk affiniteit met ouderenzorg.

Enthousiast geworden?
Ben je enthousiast geworden over deze vacature, maar heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met Vivian Vossen, teamleider Facilitair, tel 06-14531879.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.