Maastricht UMC+ zoekt een

Medewerker Personeelscatering

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
Binnen het personeelsrestaurant kom je te werken binnen een team van 25 medewerkers die samen dagelijks rond 1500 medewerkers van het MUMC+ vanuit vier verschillende uitgiftepunten voorzien van o.a. broodjes, salades, soepen warme maaltijden en nagerechten. De openingstijden van ons restaurant zijn van 9.00 uur tot 19.00 uur waarbij de nadruk ligt op lunchtijden. Gedurende deze openingstijden wordt gewerkt in diensten van 4 uur. Uiteraard zorg je ook voor het schoonhouden van het restaurant en keuken.

Wat vragen wij van jou?
Gaat jouw hart sneller kloppen van tevreden klanten? Heb jij van nature een glimlach op je gezicht? Ben jij je ervan bewust dat jij als medewerker een meerwaarde kan leveren in de dienstverlening van de afdeling? Klantgerichtheid, gast- en servicegerichtheid is vanzelfsprekend voor jou? Daarnaast voldoe je aan onderstaande eisen:
  • Je beschikt over VMBO werk- en denkniveau, hebt affiniteit met catering en bent bij voorkeur bekend met HACCP.
  • Binnen de afdeling is teamgeest belangrijk, jij kunt werken in teamverband en hebt een positieve instelling.
  • ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent gemotiveerd
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel, stuur ons dan je cv met een motivatiebrief waaruit blijkt dat jij degene bent die perfect past in ons team!

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
De Procesgroep Services is verantwoordelijk voor de taakgebieden servicebureau, grafische dienstverlening en personeelscatering. De procesgroep wordt aangestuurd door de Procesgroepmanager Services.
Het taakgebied personeelscatering wordt aangestuurd door de groepsleider personeelscatering en bestaat uit de groepen personeelsrestaurant, horeca, productie en koffievoorziening. De groepen personeelsrestaurant, horeca en productie worden operationeel aangestuurd door een eerste medewerker.

Aanstelling
Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar van gemiddeld 18 uur per week conform art. 2.4.2 jo. 2.3 lid 3 van de Cao umc. Bij voldoende functioneren wordt de arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd opgevolgd door een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond- , weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.488,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 03 van de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.