Koraal zoekt een

Medewerker Planning en Control - Sittard/Hybride

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal zoekt voor de Interne Dienstverlening in Sittard een Medewerker Planning & Control (36 u/w). Je maakt deel uit van het team Ondersteuning Financiën. Je plant, coördineert en levert informatie aan voor de Planning & Control Cyclus. Spreekt jou dit wel aan? Lees dan vooral verder!


Over de functie

Als medewerker Planning & Control lever je een bijdrage aan het opstellen van de periodieke rapportages in het kader van het Planning & Control proces, zoals de begroting en de jaarprognose maar ook de maand/kwartaalrapportages, de jaarrekening en overige verantwoordingen. Je verzorgt relevante managementinformatie, in afstemming met de controller, de teamleider Ondersteuning Financiën en de Concerncontroller. Je levert een belangrijke bijdrage aan het optimaliseren en vormgeven van het managementinformatiesysteem, evenals aan het opstellen van business cases. Je ondersteunt de controller bij financiële, administratieve en bedrijfseconomische vraagstukken. Je brengt gevraagd en ongevraagd advies uit.

Je bent contactpersoon voor de budgethouders bij vragen over meer operationele zaken van financiële, administratieve of bedrijfseconomische aard. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied, onder andere op het gebied van beleidsregels/verantwoordingsvoorschriften en Planning & Control instrumentaria. Je signaleert knel- en verbeterpunten ten aanzien van de administratieve organisatie en interne controle en je controleert externe financiële documenten zoals NZa-formulieren en subsidiebeschikkingen, naast het interpreteren en analyseren van de ontvangen informatie. Je neemt deel aan projectmatige activiteiten.


Over het team


Ondersteuning Financiën maakt onderdeel uit van de staf Shared Services. De staf Shared Services bestaat naast Ondersteuning Financiën uit de teams Personeel- en Salarisadministratie, Technisch en Applicatiebeheer ICT en de teams HR ondersteuning en de back- en frontoffices rondom de cliënten- en leerlingenadministraties. De Shared Services vormen de beheerafdeling van de Interne Dienstverlening en hebben tot doel om de regio's optimaal te faciliteren op de genoemde bedrijfsonderdelen. Voor het team Ondersteuning Financiën zijn wij op zoek naar een medewerker Planning & Control, standplaats Sittard.


Over Koraal


Bij Koraal werken we voor mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en (zeer) complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Wij bieden zowel jeugdhulp, verstandelijk gehandicaptenzorg als onderwijs en participatie. Ons werkgebied is Limburg en Noord-Brabant. Onze ambitie is het bieden van een integraal pakket zorg, onderwijs en participatie. Dat is uniek. Het stelt ons in staat om kinderen, jongeren, volwassenen en hun netwerk altijd die ondersteuning te bieden die zij op een bepaald moment in hun leven nodig hebben. We doen dat gedeeltelijk vanuit onze eigen scholen en instellingen en gedeeltelijk aangevuld door samen te werken met onze ketenpartners. Op dit moment werken bij Koraal bijna 4000 professionals samen aan deze ambitie.

Wat vragen we van jou?
 • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding.
 • Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de zorg.
 • Je kunt zelfstandig werken en beschikt over een sterk analytisch denkvermogen.
 • Je beschikt over een proactieve houding, hebt gevoel voor verhoudingen en bent resultaatgericht.
 • Je beschikt over een goede Excel kennis.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden in verband met de veelvuldige in- en externe contacten op diverse niveaus. Bovendien moet je kunnen werken in teamverband.

Wat bieden we jou?

 • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, vooralsnog voor de duur van 12 maanden, met uitzicht op verlenging.
 • De inschaling van de functie is in FWG 55 (maximaal € 4211,00 bruto bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding en ervaring).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg, met o.a. een goede pensioenregeling, een eindejaarsuitkering (8,33%) en meerkeuze arbeidsvoorwaarden /werkkostenregeling.
 • Ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor en thuis.
 • De standplaats is Sittard, maar de functie vraagt de bereidheid om te reizen naar andere locaties als de werkzaamheden dat vragen.

Meer weten?


Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Antoine Laumen, teamleider Ondersteuning Financiën, bereikbaar via 06 - 34 95 64 07. Voor het werken bij Koraal is een Verklaring Omtrent Gedrag een vereiste.

Een assessment kan deel uit maken van de selectieprocedure. Er wordt gelijktijdig in- en extern voor de invulling van deze vacature geworven. Interne kandidaten hebben, bij geschiktheid conform vacaturebeleid, voorrang op externe kandidaten.

Reageren op de vacature Medewerker Planning & Control?

Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan je CV en motivatie, uiterlijk voor 22 mei 202.