De Zorggroep zoekt een

Medewerker Restaurant

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg
De afdeling Facilitair levert ondersteuning aan onze bewoners op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. We hebben mogelijkheden voor twee medewerkers restaurant voor onze restaurants op onze locaties in Swalmen. Word jij onze nieuwe collega?

Wat ga je doen?
Als medewerker restaurant in Swalmen draag je bij aan een gezellige en gastvrije sfeer binnen de locatie. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de tafels, het regenereren van maaltijden, het uitserveren van de warme maaltijd, het afruimen en afwassen. In samenwerking met de kok zorg je voor een optimale dienstverlening waarbij kwaliteit en gastvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Altijd in de horeca gewerkt maar een andere wens in werktijden? Dan hebben wij goed nieuws! De werktijden voor deze functie zijn tussen 09.30-16.00.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als medewerker restaurant schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 20 met een salaris van maximaal
€2.772,02 per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, gezellig en collegiaal team waarin je per direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd (contract 7 maanden) voor 16 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het “weg-na-het-werk”-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wat maakt jou de juiste Medewerker Restaurant?
Als medewerker restaurant in een zorginstelling is het natuurlijk belangrijk dat je gastgericht bent en affiniteit hebt met de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg. Je kunt het werk goed organiseren en sturing geven aan collega’s die ondersteunen bij de maaltijdvoorziening. Je bent een aanpakker, overziet het geheel en gaat in samenwerking voor een optimale gastbeleving. Heb je ervaring op het gebied van restaurant- of cateringwerkzaamheden? Dan vinden we dat helemaal fijn!

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met planning.horeca@dezorggroep.nl
Wil je meer informatie over de procedure of over de organisatie? Onze recruiter is te bereken via werkenbij@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.

De Zorggroep
Werken bij De Zorggroep

Werken bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Samen met jou durven we te kijken naar wat past bij jou en wat jouw plek binnen De Zorggroep kan zijn.

Samen begint met jou.

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorglocaties bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit Positieve Gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Samen met 5000 medewerkers en onze 2200 vrijwilligers zetten we ons dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Zo hebben we een medezeggenschapsraad, maar bijvoorbeeld ook een PAR (professionele adviesraad). De PAR geeft onafhankelijk, gevraagd en ongevraagd advies aan raad van bestuur over actuele werkinhoudelijke onderwerpen zoals het rookbeleid en kwaliteitsindicatoren. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt een bijdrage leveren en datgene doen waar hun hart ligt.