De Zorggroep zoekt een

Medewerker restaurant Vita Nova

Dienstverband

16 - 18 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ouderenzorg
De afdeling Facilitair levert onder andere ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. Momenteel zijn we voor Revalidatiecentrum Vita Nova op zoek naar een nieuwe collega die affiniteit heeft met de maaltijdvoorziening in de ouderenzorg.

Wat ga je doen?
Als medewerker restaurant draag je bij aan een gezellige en klantvriendelijke sfeer binnen de locatie. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van het ontbijtbuffet. Je ondersteunt de bewoners bij het nuttigen van de warme maaltijd. Je maakt de tafels in het restaurant klaar en serveert de maaltijden en dranken uit. Je onderhoudt de contacten met bewoners, je loopt een drankronde. Je bent medeverantwoordelijk voor het afruimen, afwassen en opruimen. Ook andere werkzaamheden zoals het bijhouden van de voorraden behoren ook tot de taken. Dit alles gebeurt in wisselende diensten tussen 7.00 en 20.00 uur. De werktijden zijn onregelmatig, ook ben je in de weekenden en op feestdagen inzetbaar. Je gaat werken bij Revalidatiecentrum Vita Nova te Roermond.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Als medewerker restaurant schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 20 met een salaris van maximaal € 2.568,59 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waar je per direct van start kunt in een dienstverband voor bepaalde tijd (jaarcontract) met mogelijk verlenging, voor 16-18 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • Vakantiegeld (8%) en een vaste eindejaarsuitkering (8,3%)
  • Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
  • Interessante secundaire voorwaarden zoals een fietsplan, fitnessplan en de mogelijkheid om verlofuren te kopen of verkopen
  • Korting op (zorg)verzekeringen en goedkope uitjes via het "weg-na-het-werk"-programma
  • Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
Wat maakt jou de juiste medewerker restaurant?
Als medewerker restaurant in een zorginstelling is het natuurlijk belangrijk dat je een gastvrije en klantvriendelijke houding hebt, schoon en netjes werkt en je vindt het leuk af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Heb je al ervaring op het gebied van restaurant- of cateringwerkzaamheden? Dan vinden we dat helemaal fijn!
Verder dien je een aanpakker met hart voor de zorg te zijn, zelfstandig maar ook goed in teamverband kunnen (samen)werken en affiniteit met maaltijdvoorziening in de ouderenzorg te hebben.

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie en/of procedure, neem dan contact op met Karin Ronckers, recruiter. Je kunt haar bereiken via karin.ronckers@dezorggroep.nl.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.