Land van Horne zoekt een

medewerker restaurant voor meerdere locaties

Dienstverband

15 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2

Standplaats

Maarheeze Someren

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat de functie inhoudt
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de bereiding van de maaltijden, het opmaken van het maaltijdbuffet en de uitgifte van maaltijden aan bezoekers van het restaurant. Je draagt zorg voor uitserveren van warme en koude dranken. Je helpt bezoekers van het restaurant en winkel en verricht kassawerkzaamheden. Je verricht opruim-, schoonmaak- en vaatwerkzaamheden. Je verzorgt de catering bij vergaderingen, serveert aan tafel/terras en helpt bij diners, recepties en dergelijke. Het verrichten van eenvoudige administratieve werkzaamheden behoort ook tot je takenpakket. Je zorgt voor bestellingen en goederen ontvangst.

Wat wij vragen
MBO- gastheer, gastvrouw/kok (niveau 1-2) of aantoonbare kennis/ervaring op dit gebied. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Er worden eisen gesteld aan zowel het werken in teamverband, hulpvaardigheid, flexibiliteit, correcte beroepshouding, als aan gevoel voor hygiëne en ordelijkheid. Je hebt affiniteit met (zelfstandig) koken. Werktijden liggen tussen 9.00 en 20.00 uur. Bij feesten/vergaderingen zijn de werktijden ook in de avonduren. Bereidheid om ook ingezet te worden op locatie Witven in Someren en om in geval van ziekte of verlof voor een collega in te vallen.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden. De arbeidsduur bedraagt 15 uur gemiddeld per week. Salariëring geschiedt in functiegroep 20 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO-VVT.

Informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met de teamleider catering, Ronald Nijs, T. 06 13 88 25 81.