Land van Horne zoekt een

Medewerker Restaurant Zorgcentrum Rust in Roy

Dienstverband

8

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 2, HAVO, VMBO

Standplaats

Stramproy

Werkvelden

Ouderenzorg

Als jij voor een gastvrije houding en een glimlach zorgt, dan zorgen wij voor een toplocatie en een leuk team om mee te werken. Als medewerker restaurant bij Gasterij 'de Naober' (in zorgcentrum Rust in Roy te Stramproy) is elke werkdag een feestje, want het leven is te mooi om saai werk te doen, toch?

Wat de functie inhoudt
In het gemoedelijke Stramproy ligt Rust in Roy. Veel omwonenden komen naar de Gasterij 'De Noaber', dat dezelfde gemoedelijke sfeer kent als het dorp zelf. Ze komen voor een kleine versnapering, een kopje koffie of het menu van de dag. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het gastvrij ontvangen van de bezoekers, het serveren van koude en warme dranken, het opmaken van de tafels en het serveren en bereiden van kleine maaltijden aan bezoekers van het restaurant.  Daarnaast verricht je opruim-, schoonmaak- en vaatwerkzaamheden want het moet natuurlijk netjes blijven. Je serveert binnen maar ook aan het aangrenzend terras. Het verrichten van eenvoudige administratieve werkzaamheden behoort ook tot je takenpakket. Je zorgt voor bestellingen en goederen ontvangst. Je bent onderdeel van het Land van Horne team 'eten en drinken' en dat betekent dat het ook kan zijn dat je ingepland wordt op een andere locatie binnen de stichting.

Wat wij vragen
Je bent een enthousiaste aanpakker met een MBO diploma zoals gastheer, gastvrouw/kok (niveau 1-2) of hebt aantoonbare kennis en ervaring op dit gebied. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent een teamspeler en bent hulpvaardig, gastvrij, flexibel en hebt gevoel voor hygiëne en ordelijkheid. De werktijden liggen tussen 14:00 en 16:30 uur, uitzonderingen daar gelaten.

Wat wij je bieden
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden om dit, bij gebleken geschiktheid, om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn van 14.00 - 17.00 uur van maandag t/m vrijdag. Je werkt de ene week 3 middagen en de week erna 2 middagen. Salariëring geschiedt in functiegroep 20 van het FWG 3.0-systeem (minimaal € 12,63 en max. € 15,93 euro bruto per uur op basis van je werkervaring en achtergrond). De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO-VVT exclusief 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast biedt Stichting Land van Horne ook nog een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden zoals collectieve kortingen op zorgverzekeringen en een fitnessabonnement.


Zin in deze leuke parttime baan?
Solliciteer dan direct via de button “solliciteer direct “. Heb je nog vragen? Dan kun je contact op nemen met Jan Geelen, teamleider catering, T. 088 987 89 16.