Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Medewerker Schoonmaak (19-134)

Dienstverband

16 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wie ben jij?

Als medewerker schoonmaak weet jij als geen ander dat schoonmaken in het ziekenhuis een vak is! Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voelt je prettig in een dynamische omgeving. Je werkt volgens vastgestelde protocollen maar weet ook in te spelen op onverwachte situaties. Samen met je collega's zorg je dat de schoonmakentaken op tijd en nauwkeurig worden uitgevoerd. Start je bij ons als schoonmaakmedewerker dan maken wij op basis van jouw werkervaring een persoonlijk inwerkprogramma. De ervaren collega's op de afdeling ondersteunen je waar nodig en voor je het weet ben je allround inzetbaar!

De werktijden liggen op weekdagen tussen 06.00 en 17.30 uur en in de weekenden tussen 08.00 en 12.30 uur. Daarnaast werken wij met bereikbare diensten van maandag t/m vrijdag tussen 16.30 uur -8.00 uur en op zaterdag/zondag van 8.00 uur tot 8.00.

Jouw nieuwe werkplek

De afdeling schoonmaak maakt deel uit van het Facilitair Bedrijf van waaruit diverse facilitaire diensten plaatsvinden.

Het team bestaat uit 40 medewerkers en werkstudenten. Gezamenlijk zijn zij verantwoordelijk voor het schoon maken en houden van het ziekenhuis inclusief OK en omliggende gebouwen. Het is een gemotiveerd en hecht team waarbij collegialiteit centraal staat.

Wat vragen wij van jou?

  • Je weet van aanpakken en bent collegiaal
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid om alle voorkomende diensten te werken
  • Je bent in staat om volgens protocollen te werken

Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als medewerker schoonmaak. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 15 - volgens de cao ziekenhuizen met een bruto uurloon tussen de €9,93 en €13,74 (exclusief vakantiegeld, eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag) en een contract voor de duur van een jaar. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Anneke Evers, Consulent flexbureau, telefoonnummer 0475-382626.

Tot 27 oktober kun je reageren via het sollicitatieformulier.