De Zorggroep zoekt een

Medewerker Schoonmaak en Huishouding, regio Venlo, Panningen, Horst/Venray en Bergen/Well

Dienstverband

12-16 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Wil jij echt dankbaar werk doen? Een goed gevoel krijgen en ouderen helpen? Dan is dit de leuk afwisselende baan in de zorg!

De afdeling Service Support levert onder andere ondersteuning aan onze cliënten op het gebied van huishoudelijke werkzaamheden en eten & drinken. Voor onze Servicepool zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega voor de Huishouding. Een afwisselende baan voor mensen met goede sociale vaardigheden. Dit is ook een uitstekende (bij)baan voor mensen die graag de overstap willen maken naar de zorg, maar nog geen ervaring in de branche hebben en wellicht ook nog niet de juiste (recente) opleidingsachtergrond hebben.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een schone en opgeruimde woonomgeving voor onze bewoners. Je maakt de kamers van de bewoners schoon conform een werkprogramma en helpt de bewoners met eventuele andere huishoudelijke zaken. Daarnaast vind je het leuk om af en toe een praatje te maken met de bewoners en signaleer je eventuele gebreken in de woning (slot deur werkt niet goed, plint is los, strip is los, wankelende tafel, etc). Naast de kamers van de bewoners word je soms ook ingezet bij het schoonmaken van gezamenlijke huiskamers, gangen en andere algemene ruimtes. Als medewerker Schoonmaak en Huishouding word je ingezet in je regio en je gaat werken op meerdere locaties. De werktijden zijn met name in de ochtenduren, ook weekenden. Aanvang werktijden: bij voorkeur 07.00 uur (uiterlijk 8.30 uur).

Je:

-    spreekt de Nederlandse taal
-    hebt ervaring in schoonmaak en je weet wat hygiënisch schoon inhoudt
-    gaat systematisch te werk en hebt oog voor ordelijkheid en hygiëne bij het verrichten van huishoudelijke taken
-    bent flexibel inzetbaar en gemotiveerd, je bent correct in gedrag en bent communicatief vaardig in contacten met de cliënten, zorg collega’s, vrijwilligers en families
-    hebt affiniteit met ouderenzorg
-    kunt goed zelfstandig werken
-    bent bij voorkeur in het bezit van een auto

Hoe zorgen wij voor jou?

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (7 maanden of jaarcontract) met mogelijk verlenging, voor 12-16 uren per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk. Als medewerker schoonmaak en huishouding word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 10, met een salaris van maximaal € 1.774,69 bruto per maand bij een full time dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·         eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Lieke Beurskens, via mail lieke.beurskens@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep? 
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures. 
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!
 
De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis. 
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.