De Zorggroep zoekt een

Medewerker Schoonmaak, locatie Bösdael, Reuver

Dienstverband

5 - 7,5 uur

Opleidingsniveau

HAVO, VMBO

Standplaats

Reuver

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb je ook altijd een goed gevoel als alles spic en span is en steek je hiervoor graag ook zelf je handen uit de mouwen? Word dan medewerker Schoonmaak bij De Zorggroep!

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de Schoonmaak/Huishouding in de wijk Bösdael in Reuver. Het schoonmaakteam bestaat uit 5 personen en maakt alle cliëntgebonden ruimten schoon. Een afwisselende baan voor mensen met goede sociale vaardigheden.   

Wat ga je doen?

Dankbaar werk! Jij zorgt voor een schone en opgeruimde woonomgeving voor onze bewoners en dat geeft een goed gevoel. Je maakt de (huis)kamers, gangen en algemene ruimten schoon volgens de lijst en helpt de bewoners met eventuele andere huishoudelijke zaken. Even met de gieter langs de planten daar draai jij je hand niet voor om! Hier krijg je dan ook de tijd voor. Terwijl je een praatje maakt met één van de bewoners, kijk je goed om je heen. Zit de plint los, of zie je een wankelende tafel? Dan maak je hier melding van. Zo zorg ook jij voor een veilige woon- en werkomgeving! Tevens verzorgt het team de wasverdeling bij de zorgcliënten. Als medewerker Schoonmaak/Huishouding word je ingezet in Bösdael te Reuver in de groepswoningen Porta Silva waar dementerende ouderen wonen, voor 5 - 7,5 uur per week. De werktijden zijn in de ochtenduren, 2 ochtenden in de week en 1x per 14 dagen het weekend.

 

Hoe zorgen wij voor jou?

Als medewerker Schoonmaak werk je binnen je eigen regio in een vast team, onder leiding van de voorwerker schoonmaak. De Zorggroep zorgt ervoor dat je altijd de juiste spullen hebt om je werk uit te voeren. Je hebt één of meerdere vaste locaties en als het nodig is, help je jouw collega’s op een andere locatie bij jou in de buurt. Er wordt overal op dezelfde manier gewerkt en je krijgt training in het werken met de producten die speciaal voor de zorg zijn, super handig!

Als medewerker Schoonmaak/Huishouding word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 15, met een bruto uurloon tussen de € 12,10 en € 14,99. Jouw contract? Dat wordt opgesteld voor de duur van 7 maanden, voor gemiddeld 5 - 7,5 uur per week. Kans op verlenging is aanwezig. Je bent een vroege vogel, want je werkt veel in de ochtend (starten vanaf 7.00 uur is de voorkeur).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·          Volledige 13e maand in november (eindejaarsuitkering van 8,33%)
·          vakantiegeld van 8%
·          aantrekkelijk pakket aan extra arbeidsvoorwaarden; van een fietsplan, fitnessregeling en korting op verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma. 

 

Wat maakt jou de geschikte medewerker Schoonmaak?
Jij bent een echte aanpakker met hart voor de schoonmaak én de zorg. Met jouw ervaring weet je wat hygiënisch schoon betekent en je vindt het leuk om af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Daarnaast ben je flexibel en kun je goed zelfstandig werken. Heb je al ervaring in de schoonmaak? Dan vinden we dat helemaal fijn!

 

Zie jij je kans schoon om te solliciteren?

Klaar voor een frisse start? Leuk! We leren je graag kennen. Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

 

Eerst meer weten?

Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Neem dan contact op met Hans Peters, via mail hans.peters@dezorggroep.nl of via telefoonnummer 06 53 44 96 21.

 

De Zorggroep

Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.   

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.