De Zorggroep zoekt een

Medewerker schoonmaak zorglocaties Reuver en Tegelen

Dienstverband

12 - 16 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Beesel

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb je ook altijd een goed gevoel als alles spic en span is en steek je hiervoor graag ook zelf je handen uit de mouwen? Word dan medewerker schoonmaak bij De Zorggroep! Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe collega's voor onze zorglocaties in Reuver en Tegelen.

Wat ga je doen?
Als schoonmaker bij De Zorggroep zorg jij voor een schone en opgeruimde woonomgeving voor onze bewoners. In een zorgorganisatie is een veilige woon- en werkomgeving natuurlijk ontzettend belangrijk. Je gaat werken op onze zorglocatie in Reuver (Bosdael) of in Tegelen (De Nieuwe Munt).

Werkzaamheden:
  • je maakt appartementen, gangen en algemene ruimten schoon en/of
  • nalooprondes op woongroepen (dementie) van badkamers, huiskamers, sanitair en eventueel algemene ruimten
  • je kijkt om je heen, zit er een plint los of zie je een wankelende tafel dan maakt je hier melding van.
Hoe zorgen wij voor jou?
Jouw toekomstig werkgever is de grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg.

Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een grote organisatie waar de cliënt centraal staat.
Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet precies welk pad je gaat bewandelen? Bij De Zorggroep ben je van harte welkom! Werken in de ouderenzorg betekent dat jij je rugzak vult met waardevolle ervaring in bijvoorbeeld organiseren, klantgerichtheid en zelfstandigheid. Dat is in iedere volgende baan mooi meegenomen. Over een paar jaar klaar voor een volgende stap of opleidingstraject? Laat het ons weten! De loopbaancoaches van De Zorggroep gaan graag het gesprek met je aan. Heb je jouw droombaan bij De Zorggroep gevonden en heb je het helemaal naar je zin? Daar worden we blij van. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal.

Arbeidsvoorwaarden:
  • salaris: bruto uurloon tussen de € 12,50 en € 15,44
  • volledige 13e maand in november (eindejaarsuitkering van 8,33%)
  • opbouw verlof en vakantiegeld (8%)
  • contract voor 7 maanden tot een jaar met mogelijk verlenging
Aantrekkelijk pakket aan extra arbeidsvoorwaarden; van een fietsplan, fitnessregeling en korting op verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Focus op Positieve Gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Wat maakt jou de juiste medewerker schoonmaak?
Als schoonmaker in een zorgorganisatie is het natuurlijk belangrijk dat je representatief en betrouwbaar bent en vind je het leuk om af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Heb je al ervaring in de schoonmaak? Dan vinden we dat helemaal fijn!

Verder dien je als schoonmaker:
  • een aanpakker met hart voor de schoonmaak én de zorg te zijn;
  • flexibel te zijn en goed zelfstandig te kunnen werken;
  • bereid te zijn om in de kleine contracten meerdere dagen te werken (bijv. contract 15 uur verdeeld in 5 dagen).
Wij bieden een contract voor gemiddeld 12-16 uur per week voor onze locatie De Nieuwe Munt in Tegelen en 15 uur per week voor onze locatie Bosdael in Reuver. Je bent een vroege vogel, 7.00 uur starten is een pré. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend (conform CAO) zijn.

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Neem dan contact op met Karin Ronckers, recruiter, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.