De Zorggroep zoekt een

Medewerker Schoonmaak zorginstellingen Noord-Limburg

Dienstverband

12 - 18 uur per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Heb je ook altijd een goed gevoel als alles spic en span is en steek je hiervoor graag ook zelf je handen uit de mouwen? Word dan medewerker schoonmaak bij De Zorggroep! Op dit moment zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor diverse zorglocaties in de regio Noord-Limburg.

Wat ga je doen?
Als schoonmaker bij De Zorggroep zorg jij voor een schone en opgeruimde woonomgeving voor onze bewoners. In een zorginstelling is een veilige woon- en werkomgeving natuurlijk ontzettend belangrijk. Je gaat werken op één of meerdere zorglocaties van De Zorggroep in de regio Noord-Limburg (Venlo, Sevenum, Horst, Baarlo, Maasbree, Panningen en Helden).

Werkzaamheden:
  • je maakt appartementen, gangen en algemene ruimten schoon en/of
  • nalooprondes op woongroepen (dementie) van badkamers, huiskamers, sanitair en eventueel algemene ruimten
  • je kijkt om je heen, zit er een plint los of zie je een wankelende tafel dan maakt je hier melding van.

Hoe zorgen wij voor jou?
Jouw toekomstig werkgever is de grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg.

Arbeidsvoorwaarden:
  • salaris: bruto uurloon tussen de € 12,10 en € 14,99
  • volledige 13e maand in november (eindejaarsuitkering van 8,33%)
  • opbouw verlof en vakantiegeld (8%)
  • contract voor 7 maanden tot een jaar met mogelijk verlenging
Aantrekkelijk pakket aan extra arbeidsvoorwaarden; van een fietsplan, fitnessregeling en korting op verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal.

Focus op positieve gezondheid; zo zijn we een rookvrije organisatie en krijg je toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven.

Wat maakt jou de juiste Medewerker Schoonmaak?
Als schoonmaker in een zorginstelling is het natuurlijk belangrijk dat je representatief en betrouwbaar bent en vind je het leuk om af en toe contact te hebben met de bewoners. Verder werk je graag in een team en ben je een fijne collega. Heb je al ervaring in de schoonmaak? Dan vinden we dat helemaal fijn!

Verder dien je als schoonmaker:
  • een aanpakker met hart voor de schoonmaak én de zorg te zijn;
  • flexibel te zijn en goed zelfstandig te kunnen werken.
Wij bieden een contract voor gemiddeld 12-18 uur per week. Je bent een vroege vogel, want je werkt veel in de ochtend (starten vanaf 7.00 uur is de voorkeur). Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend zijn.

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie? Neem dan contact op met Karin Ronckers, recruiter, via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl .