Adelante zoekt een

Medewerker Servicedesk

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ziekenhuizen, Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Medewerker Servicedesk
20 - 24 uur per week
 

 

Wat ga je doen?
Je start op de Servicedesk van onze drie locaties in Venlo en Venray. Je werkt in een team met 9 directe collega’s. Samen zijn jullie het visitekaartje in woord en daad. Je ontvangt cliënten aan de balie, controleert de inschrijfgegevens en identiteit. Je staat cliënten telefonisch te woord en verricht administratief werk zoals het voorbereiden en afhandelen van spreekuren van revalidatieartsen; het plannen van poliafspraken; notuleren van patiënt besprekingen en vergaderingen. Je doet verbetervoorstellen en maakt dit bespreekbaar met je coördinator. 

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding en ervaring in een administratieve/secretariële functie. Ervaring in de zorgsector is een pré. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt begrip opbrengen voor de klant zonder je zakelijke gevoel uit het oog te verliezen. Je kunt goed omgaan met veranderingen en bent in staat te werken onder tijdsdruk. 

               

 

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de revalidant!
  • Een tijdelijk contract voor 1 jaar met kans op verlenging bij goed functioneren.
  • Een salaris van minimaal € 1.984, - en maximaal € 2. 937,- bruto per maand (FWG 40) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
  • Voordelig extern sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 25 september a.s. hebben ontvangen. Via onze website www.adelante-zorggroep.nl solliciteer je direct via de functieknop solliciteren.

 

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 7 oktober


 

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan contact op met Colette Nijssen, Coördinator Servicedesk, via 045 -5283436 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi van Tussenbroek, junior HR adviseur, je graag via 045 528 22 62.

 

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wil je meer weten over ons? Ga dan naar de website www.adelante-zorggroep.nl of facebook https://www.facebook.com/werkenbijAdelante/ of volg ons op Instagram WerkenBijAdelante

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.