Koraal zoekt een

Medewerker Servicedesk

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Overige
Spreekt de combinatie van ICT in een maatschappelijke organisatie je aan? Een organisatie waar je écht iets kunt betekenen? Wij bieden een mooie carrièrekans met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen!
Over de functie
Shared Services, als onderdeel van Koraal Interne Dienstverlening ondersteunt alle werkstichtingen van Koraal (4.000+ medewerkers, ruim 100 locaties en 2.000 werkplekken) in de zorg- en onderwijssector. De afdeling Services en Infrastructuur (S&I) is binnen Shared Services verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur en dienstverlening daar omheen.
Als medewerker Servicedesk fungeer je als een 1e lijn vraagbaak voor individuele medewerkers die gebruik maken van netwerkfaciliteiten, technische systemen, computers en functionele applicaties. Jij geeft interne klanten bij storingen of problemen op verschillende manieren ondersteuning, instructies en advies.
Hierbij registreer je alle binnenkomende vragen of problemen met de servicemanagement tool van TOPdesk en los je deze direct op of zet deze door naar collega's binnen het Servicecentrum ICT. Daarnaast ben je bezig met accountaanvragen, kostenplaatsregistraties en andere administratieve werkzaamheden.
Wat biedt Koraal?
 • Een functie voor 36 uur per week. Je komt in een fijn team met betrokken en gemotiveerde collega's en een prettige werksfeer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen
 • een arbeidsovereenkomst met uitzicht op vast dienstverband
 • Je salaris en overige voorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 40 (minimaal € 2.236,- en maximaal € 3.154 ,- bruto per maand, op basis van een overeenkomst van 36 uur per week).
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, zie https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
 • Standplaats in overleg met ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor en thuis.
Wie zoeken wij?
Een enthousiaste en klantgerichte collega. Jij bent analytisch, geduldig en uiteraard communicatief vaardig .
En verder ….
 • Beschik je over een relevante MBO+ opleiding richting ICT of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Is basale kennis van de technische systemen een vereiste. Bijvoorbeeld kennis van Microsoft server, Exchange, Office 365, Active Directory, Citrix, RES, VMware, Printing, Connectivity en Thin cliënts.
 • Is kennis van functionele applicaties (zoals Cura, Aysist, Basware, Exact en Infenture) een pré,
 • Ben je bereid om mee te draaien in bereikbaarheidsdienst
 • Is voor het werken bij Koraal, een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste en zal voor de indiensttreding een referentie worden opgevraagd.
Over Koraal
Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong)volwassenen een zo normaal als mogelijk leven te kunnen laten leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.
Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl.
Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met opnemen met Hans Bijsmans (teamleider Services & Infrastructuur) telefoonnummer 046 - 477 52 99 of Hansbijsmans@koraal.nl
Is dit echt iets voor jou en wil je graag ons team komen versterken, laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent!
Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij de invulling van deze vacature.
Reageren
Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV uiterlijk 27 augustus 2022