Koraal zoekt een

Medewerker Servicedesk

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Spreekt de combinatie van ICT in een maatschappelijke organisatie je aan? Een organisatie waar je écht iets kunt betekenen? Wij bieden een mooie carrièrekans met volop mogelijkheden om je te ontwikkelen!

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

De afdeling Shared Services is onderdeel van Interne Dienstverlening en ondersteunt alle regio's van Koraal in de zorg- en onderwijssector (ca. 4.000 medewerkers, ruim 100 locaties en 2.000 werkplekken). De afdeling Services en Infrastructuur (S&I) is binnen Shared Services verantwoordelijk voor de ICT infrastructuur en dienstverlening daar omheen.


Over de functie


Als Medewerker Servicedesk fungeer je als eerste lijn vraagbaak voor medewerkers die gebruik maken van netwerkfaciliteiten, technische systemen, computers en functionele applicaties. Jij geeft interne klanten (medewerkers) op verschillende manieren ondersteuning, instructies en advies bij storingen of problemen.

Hierbij registreer je alle binnenkomende vragen of problemen met de servicemanagement tool van TOPdesk. Je lost deze direct op of zet deze door naar collega's binnen het Servicecentrum ICT. Daarnaast ben je bezig met accountaanvragen, kostenplaatsregistraties en andere administratieve werkzaamheden.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en betrokken collega. Jij weet als geen ander wat klantgerichtheid is! Je bent geduldig, weet je makkelijk aan te passen en je bent uiteraard zeer communicatief vaardig. Jij weet problemen snel te analyseren en op te lossen, neemt initiatief en bent nieuwsgierig en leergierig.

En verder ….
  • Beschik je over een relevante MBO+ opleiding richting ICT en aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
  • Is basale kennis van de technische systemen een vereiste. Bijvoorbeeld kennis van Microsoft server, Exchange, Office 365, Active Directory, Citrix, RES, VMware, Printing, Connectivity, Mitel en Thin cliënts.
  • Is kennis van functionele applicaties (zoals Cura, Aysist, Basware, Exact en Infenture) een pré.
  • Ben je bereid om mee te draaien in bereikbaarheidsdiensten.
Wat biedt Koraal?

Een leuke en gevarieerde functie in een fijn team met betrokken en gemotiveerde collega's en een prettige werksfeer. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen.
  • Salaris: Inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 40: min €2.236 en max €3.154 bruto/maand o.b.v. een 36-urige werkweek.
  • Arbeidsovereenkomst: een jaarcontract voor 36 uur per week met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: o.a. een eindejaarsuitkering (8,33%), goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
  • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
  • Standplaats: in overleg met ruime mogelijkheden om hybride te werken: op kantoor en thuis.

Over Koraal


Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4.000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking. Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal. De ambitie is integrale zorg, onderwijs en arbeid te bieden en daarmee leerlingen en (jong)volwassenen een zo normaal als mogelijk leven te kunnen laten leiden. Koraal wil excelleren in haar dienstverlening en is er voor de meest complexe en specialistische zorg en ontwikkelvragen.

Wil je meer weten over Koraal? Kijk dan op www.koraal.nl.


Meer informatie


Voor meer informatie, neem gerust contact op met Hans Bijsmans (teamleider Services & Infrastructuur) via 046 - 477 52 99 of hbijsmans@koraal.nl

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste en zal voor de indiensttreding een referentie worden opgevraagd.


Reageren


Is dit echt iets voor jou en wil je graag ons team komen versterken, laat ons dan weten waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent!

Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 24 maart 2023 via de sollicitatielink.