Koraal zoekt een

Medewerker Slaapdienst - locatie Maasveld

Dienstverband

5 - 10 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wil jij slapend geld verdienen? Wij zoeken medewerkers voor de slaapdienst voor de woning aan de Franklin-Marconistraat in Maastricht. Gemiddeld zo'n 5 tot 10 uur per week.


Wat ga je doen?


Eén slaapdienst telt 5 werkende uren. De dienst vangt aan om 22.00 uur en eindigt om 7.00 uur. Vanaf 23.00 uur kun je gaan slapen.

Als Medewerker Slaapdienst ben je tijdens de nacht aanwezig en beschikbaar voor het verlenen van assistentie in geval van calamiteiten. In de praktijk werk je van 22.00 uur tot 7.00 uur de volgende ochtend. Aansluitend worden relevante situaties tijdens de overdracht gerapporteerd.

Het is ontzettend leuk werken in de Franklin-Marconistraat. De doelgroep is boeiend en er heerst een prettige sfeer. Bewoners en medewerkers maken veel gebruik van de winkels in de buurt en dat geeft een gevoel van vrijheid. Er heerst echt het gevoel van "in de wijk wonen".


Over de woning


De Franklin-Marconistraat is gelegen in de Maastrichtse wijk Wittevrouwenveld. Deze woning valt onder de buitenlocaties van Maasveld. Op de begane grond is de afdeling 'Franklinstraat ' gevestigd. Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich de afdeling 'Marconistraat' , bestaande uit 11 studio's.

Franklinstraat : Op de Franklinstraat wonen cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking en met psychiatrische achtergronden. De ZZP-indicaties variëren van 3 t/m 6. Bij een aantal bewoners is er tevens sprake van een lichamelijke beperking. Het accent ligt met name op begeleiding bieden aan deze bewoners, deels op verzorging en verpleegtechnische handelingen.

Marconistraat : Hier wonen bewoners met een matige tot licht verstandelijke beperking, zowel jongeren als ouderen. Het accent ligt op het bieden van begeleiding. Binnen de Marconistraat verblijven zowel bewoners die geheel zelfstandig zijn, als wel bewoners die volledig afhankelijk zijn van begeleiding qua zorg en ADL.


Over de locatie


Maasveld is onderdeel van Koraal - regio Maastricht-Westelijke Mijnstreek en Heuvelland. De locatie Maasveld is gelegen in Maastricht en bestaat uit woningen gelegen binnen de vernieuwde centrumlocatie en een aantal buitenlocaties gelegen in verschillende wijken. Het is een locatie voor mensen met een verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Wij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige, MMZ niveau 4 of een opleiding Verzorgende niveau 3.
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van bewoners met gedragsproblemen en gaat consequent om met begeleidingsafspraken.
  • Je bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden, mondeling of schriftelijk.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Verder…..
  • Ben je een enthousiaste persoonlijkheid.
  • Ben je op zoek naar aanvullende uren of een bijbaan.
  • Ben je iemand die creatief omgaat in het vinden van oplossingen en uitdagingen.
  • Stel je de bewoner centraal en pas je je werkzaamheden daarbij aan.

Wat bieden wij?

  • Inschaling vindt plaats in FWG 35 of 40 van de CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Ingangsdatum per 1 maart 2020.

Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature of de mogelijkheden kun je contact opnemen met Marina Geurts (teammanager) via telefoonnummer 06-12157100.


Reageren


Heb je belangstelling voor deze vacature? Wij ontvangen graag je CV en motivatie.