LEVANTOgroep zoekt een

medewerker support en organisatie - functioneel applicatiebeheerder

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Medewerker support en organisatie

Functioneel applicatiebeheerder

0,8 FTE

Sittard

LEVANTOgroep

is op zoek naar een medewerker support en organisatie (functioneel applicatiebeheer). Wij bieden ondersteuning op gebied van g eestelijke gezondheid en maatschappelijke o pvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen . Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Waarom LEVANTOgroep?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de samenleving verrijkt. Wij zien het als onze rol mensen te ondersteunen om mee te doen. Dat doen we met persoonlijke aandacht: we hebben alle tijd voor je! We geven invulling aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij voelen: werken aan een leefbare samenleving die divers en inclusief is. Hierin doen alle mensen mee en leren we van elkaar. We geven dit vorm vanuit onze leidende principes te weten: Grenzeloos; voor iedereen en toegankelijk, Gelijkwaardig; Iedereen draagt bij, Positief; Successen delen, werken vanuit kracht, LEV tonen; Het onmogelijke mogelijk maken, kwetsbaar mogen zijn.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Als functioneel applicatiebeheerder (in de opgewaardeerde functie medewerker support en organisatie) houd je je bezig met het inrichten en beheren van de binnen LEVANTO gebruikte applicaties met als doel de kwaliteit en de continuïteit hiervan te borgen. Voor gebruikers en leveranciers ben je het aanspreekpunt voor de verschillende applicaties. Je houdt de documentatie, procedures en werkinstructies up-to-date en beheert de interfaces. Ondersteuning bij de invoering van nieuwe versies of nieuwe functionaliteit van de in gebruik zijnde applicaties hoort eveneens tot jouw werkgebied.
 • ONS, het Elektronisch Cliëntdossier dat Levanto gebruikt, is een van de kernapplicaties. In 2020 (en de komende jaren) lopen er interessante projecten waarin je een groot aandeel krijgt. Zo ga jij je bijvoorbeeld bezighouden met de ondersteuning van implementatietrajecten van nieuwe applicaties voor Financiën, Factuurafhandeling, Inkoop en Facilitair.
 • We streven naar onderlinge uitwisselbaarheid tussen de functioneel applicatiebeheerders, dus krijg je in meer of mindere mate te maken met alle systemen die wij gebruiken. Verdere kenmerken van ons applicatielandschap zijn SAAS (we werken in de Cloud), Regiefunctie (onze ICT is 100% uitbesteed) en Geïntegreerd (we hanteren o.a. een ERP-tenzij en Microsoft-tenzij beleid).
Hoofdtaken functioneel applicatiebeheerder
 • Adviseren en ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers bij de uitvoering van beleid op het gebied van ICT/IM
 • Beheren (inrichting, onderhoud) van SAAS applicaties
 • Organiseren en uitvoeren van wijzigingenbeheer
 • Opleiden en ondersteunen van gebruikers
 • Brug slaan tussen Zorg en ICT
 • Medeverantwoordelijk zijn voor een goede werking van het applicatielandschap, waarbij gebruikersvriendelijkheid en eenvoud van groot belang zijn
Jouw kenmerken
 • Relevante, afgeronde MBO-opleiding (niveau 4)
 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Ervaring met Functioneel Applicatiebeheer (binnen de zorg is een pré)
 • Communicatief vaardig, servicegericht, proactief, analytisch sterk, kritisch, nauwkeurig en resultaatgericht
Als pré geldt verder als je kennis of ervaring hebt met Functioneel Applicatiebeheer rond
 • Een ECD (bij voorkeur ONS van NEDAP)
 • AFAS (Financieel, Inkoop of HR)
 • TOPDESK (liefst als FMIS)


Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

De functie is vooralsnog voor de duur van 1 jaar. Daarna behoort een verlenging, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, tot de mogelijkheden. Naast salaris volgens cao GGZ FWG 45 ( minimaal € 2.357,- en maximaal € 3.326,- op basis van 36 uur), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod .

Wil jij je talenten inzetten voor LEVANTOgroep? Solliciteren kan tot 12 augustus 2020 via de volgende link: www.vacatureslevantogroep.nl

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Rolf Slüper (programmamanager ICT/IM) via 06-50882989, Kelly Boterweck (Functioneel applicatiebeheerder ICT/IM) via 06-15584504 of HR via 088-7077600.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 19 augustus 2020. Meer informatie over LEVANTOgroep is te vinden op onze website: www.levantogroep.nl