LEVANTOgroep zoekt een

Medewerker support & organisatie PSA

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Medewerker Support & Organisatie

Personeel-salaris administratie

24 uur per week

LEVANTOgroep is op zoek naar een medewerker support en organisatie voor de afdeling HR. Wij bieden ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg in de vorm van ambulante begeleiding, beschermd wonen, crisisopvang, vrouwenopvang en participatie voor zowel jongeren als volwassenen. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en als volwaardig burger deel uit kunnen maken van de maatschappij. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Kom jij onze afdeling HR ondersteunen?

Als medewerker support & organisatie ten behoeve van de afdeling HR ondersteun en adviseer je leidinggevenden en medewerkers bij de implementatie en uitvoering van het HR beleid. Hieronder lees je meer over de specifieke taken en onderdelen van je functie.

Waar ga je mee aan de slag?
 • Adviseren en ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers bij de uitvoering van beleid op het gebied van personeels-, salaris- en vrijwilligersadministratie. Hierbij kun je denken aan:
 • tijdig afhandelen in- door en uitstroom flows van medewerkers in Youforce inclusief het opstellen van bijbehorende correspondentie
 • behandelen en beoordelen van aanvragen secundaire arbeidsvoorwaarden (ouderschapsverlof, bijzonder verlof, leasefiets etc.)
 • verantwoordelijk voor administratieve afhandeling van in- door- en uitstroom vrijwilligers
 • verantwoordelijk voor de aanlevering van de salarissen aan de externe salarisverwerker.
 • controle (steekproef) t.a.v. salarismutaties
 • beheren gezamenlijke mailboxen
 • vergaderingen samen je collega's van HR tav gezamenlijke actiepunten en verbetering van de processen
 • Aanspreekpunt voor medewerkers met betrekking tot vragen over het salaris en/of secundaire arbeidsvoorwaarden
 • In- en extern uitdragen van onze missie en visie en daaraan gekoppeld onze kernwaarden: LEV tonen, gelijkwaardig, positief en grenzeloos.
Jouw kenmerken
 • Je hebt minimaal een relevante afgeronde mbo-niveau 4 opleiding.
 • Naast een proactieve en klantvriendelijke werkhouding, ben je communicatief vaardig, resultaatgericht en ben je in staat snel te schakelen. Ook ben je representatief, flexibel en werk je in grote mate zelfstandig.
 • Kennis en ervaring rondom de genoemde thema's is een pre.
 • Kennis en inzicht in de werking van de zorg en maatschappelijke opvang in het algemeen.
 • Weet zich het werken met diverse applicaties snel eigen te maken (denk hierbij aan verschillende backoffice systemen, Office 365, Youforce, desktop etc.)
Wat kan je van LEVANTOgroep verwachten?

Naast salaris volgens cao GGZ functiegroep 45 (minimaal € 2.600,- en maximaal € 3.536,- op basis van 36 uur), ontvang je bij LEVANTOgroep een vergoeding voor woon-werkverkeer (volledige vergoeding indien je met het OV reist), thuiswerkvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een s uitgebreid introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit ons trainingsaanbod.

Wil jij je talenten inzetten voor LEVANTOgroep? Solliciteren kan tot en met 17 augustus via de volgende link:

https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/242308

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 23 augustus

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij de afdeling HR via tel. 088-7077600. Voor meer informatie bekijk onze website www.levantogroep.nl