Land van Horne zoekt een

Medewerker textielverzorging - voor de vakantieperiode

Dienstverband

36 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wist je dat het wasgoed van de bewoners van onze zorglocaties gewassen wordt in de tweede stoomloze wasserij ter wereld? Een wasserij die energievriendelijk is en waar mensen werken die betrokken zijn en kwaliteit leveren.

Sinds maart 2009 beschikt de Stichting Land van Horne over een eigen wasserij. De wasserij verzorgt de was voor alle zorglocaties van de stichting en ook voor de bewoners. Alles verloopt volledig geautomatiseerd en we werken met grote machines.

Wat de functie inhoudt
Als medewerker wasserij ben je samen met andere collega's verantwoordelijk voor het verwerken van het wasgoed/ linnengoed, strijken/stomen, en het uitsorteren van de was. Deze werkzaamheden worden verdeeld over verschillende werkplekken in de wasserij. Je wordt ingezet voor het verwerken van de schone was. Denk hierbij aan het mangelen en vouwen van wasgoed en het inpakken van het schone wasgoed. 

Tevens verricht je onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden en draag je zorg voor het bijhouden van de voorraad linnengoed.

Wat wij vragen

  • Je bent 16 jaar of ouder.
  • Je bent een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt gedurende de zomerperiode 
  • Je legt makkelijk contact en hebt een dienstverlenende houding.
  • Je hebt gevoel voor hygiëne en ordelijkheid.
  • Je bent flexibel.
  • Kennis van de voorkomende weefselsoorten, hun wasbehandelingsmethoden en voorkomende nabewerkingen is een pré.

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou een leuke werkplek en leuke collega's. Je krijgt een overeenkomst voor bepaalde tijd aangeboden voor de zomerperiode van juni t/m september. Je vakantiewerk kan aangevuld worden buiten de vakantieperiodes om. Bijvoorbeeld wanneer je een (structurele) vrije dag hebt. 

De arbeidsduur bedraagt 36 uur gemiddeld per week maar is bespreekbaar. De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 16:30 uur en op vrijdag van 8:00 tot 12:00 uur. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 15 van het FWG 3.0 systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Guido Kessels, teamleider textielverzorging, T. 088 987 89 73.