Land van Horne zoekt een

Medewerker thuisbegeleiding

Dienstverband

5 - 20 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 2, VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Wat je functie inhoudt
Je ondersteunt de cliënten thuis bij de dagstructurering en stimuleert en begeleidt de cliënt in zelfredzaamheid. Het uitgangspunt hierbij is altijd dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden van de cliënt.

Werkzaamheden zijn:

  • Je ondersteunt bij en verricht licht huishoudelijke werkzaamheden zoals verzorgen van de maaltijd, de (af)was en bijvoorbeeld een bed opmaken.
  • Je ondersteunt de cliënt bij het verzorgen van de maaltijd.
  • Je ondersteunt de cliënt bij de dagstructuur, zoals het stimuleren van in- en ontspanningsactiviteiten en het bewaken van het waak-/slaapritme.
  • Op basis van de zorgbehoefte begeleid en ondersteun je de cliënt bij lichaamshygiëne en uiterlijke verzorging.    
  • Helpt bij de communicatie van de cliënt met derden.  
  • Signaleert bijzonderheden en weet hier adequaat naar te handelen.
  • Bespreekt voortgang van de cliënt met de teamcoördinator/casemanager.
  • Rapporteert in ECD.

Wat wij vragen
Je bent in staat om zelfstandig op basis van doelen en resultaten je werkzaamheden bij de cliënt thuis te organiseren, uit te voeren en te begeleiden. Als persoon ben je hulpvaardig, oplettend, kan je goed luisteren en voel je aan wat gepast gedrag is. Tevens ben je in staat andermans gedrag te beïnvloeden.

Oog voor de kleine dingen die het leven voor onze kwetsbare cliënten aangenamer kunnen maken. Je bent creatief en zoekt naar kansen en mogelijkheden en kan deze daadwerkelijk bewerkstelligen, hetzij met ondersteuning van je coördinator. De wens en behoefte van de cliënten/mantelzorgers staan voorop, hierin dien je direct mee te bewegen. Flexibiliteit op basis van inzet zorgbehoefte wordt dan ook verwacht. Een goede mondelinge communicatie is van belang in de contacten met de cliënt, collega's en andere betrokkenen. Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is van belang bij informatieoverdracht en voor het invullen van het ECD. Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto want de vacature is voor regio Weert, Nederweert, Ospel, Cranendonck, Leudal en Someren.

Wat wij je bieden
Een boeiende, uitdagende en afwisselende baan binnen een stichting waar kwaliteit van zorg en dienstverlening hoog in het vaandel staat. Het salaris is conform de CAO VTT en vastgesteld in FWG 20 (tussen de 12,63 en 15,93 euro bruto per uur). Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%. Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket (o.a. zoals een fitnessregeling en collectieve verzekeringen) en goede opleidingsmogelijkheden. De arbeidsduur bedraagt 5 tot 20 uur gemiddeld per week en worden in overleg vastgesteld. Je werkdagen zijn van maandag tot en met zondag en liggen tussen 07.00-22.00 uur. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Uiteraard met de intentie om bij gebleken geschiktheid dot om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.  

Informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met de teamcoördinatoren Daphne Verspeek, Judith Wijen of Stefan Joosten T. 0900 - 333 55 55.