Land van Horne zoekt een

Medewerker thuisbegeleiding, leuke bijbaan voor het weekend en de vakantieperiodes

Dienstverband

5 tot 15 uur gemiddeld per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2, HAVO, VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat je functie inhoudt
Je ondersteunt de cliënten thuis bij de dagstructurering en stimuleert en begeleidt de cliënt in zelfredzaamheid. Het uitgangspunt hierbij is altijd de zelfredzaamheid van de cliënt.

Werkzaamheden zijn:

  • Je ondersteunt bij en verricht licht huishoudelijke werkzaamheden zoals verzorgen van de maaltijd, de (af)was en bed opmaken.
  • Je biedt hulp bij eten en drinken en of het verzorgen van de maaltijd.
  • Je ondersteunt de cliënt bij de dagstructuur, zoals het stimuleren van in- en ontspanningsactiviteiten en het bewaken van het waak-/slaapritme.
  • Op basis van de zorgbehoefte begeleid en ondersteun je de cliënt bij lichaamshygiëne en uiterlijke verzorging en bied je zo nodig ondersteuning bij toiletgang.   
  • Helpt bij de communicatie van de cliënt met derden.  
  • Signaleert bijzonderheden en weet hier adequaat naar te handelen.

Wat wij vragen
Je bent minimaal 17 jaar, je legt gemakkelijk contact en hebt een dienstverlenende houding. Je bent in staat om zelfstandig op basis van doelen en resultaten je werkzaamheden bij de cliënt thuis te organiseren, uit te voeren en te begeleiden. Als persoon ben je hulpvaardig, oplettend, kan je goed luisteren en voel je aan wat gepast gedrag is. Tevens ben je in staat andermans gedrag te beïnvloeden.

Oog voor de kleine dingen die het leven voor onze kwetsbare cliënten aangenamer kunnen maken. Je bent creatief en zoekt naar kansen en mogelijkheden en kan deze daadwerkelijk bewerkstelligen, hetzij met ondersteuning van je coördinator. De wens en behoefte van de cliënten/mantelzorgers staan voorop, hierin dien je direct mee te bewegen. Flexibiliteit op basis van inzet zorgbehoefte wordt dan ook verwacht. Een goede mondelinge communicatie is van belang in de contacten met de cliënt, collega's en andere betrokkenen. Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is van belang bij informatieoverdracht en voor het invullen van het ECD. Het is mooi meegenomen wanneer je in het bezit bent van rijbewijs B en een auto want de vacature is voor regio Weert, Nederweert, Ospel, Someren, Leudal, Stramproy en Cranendonck.

Wat wij je bieden
Wij bieden jou een bijbaan waar je zelfstandig werkt en op basis van jouw beschikbaarheid ingepland kan worden. Je krijgt een overeenkomst aangeboden voor bepaalde tijd. Je bent beschikbaar tijdens de vakantieperiodes. Je vakantiewerk kan aangevuld worden buiten de vakantieperiodes om. Bijvoorbeeld wanneer je een (structurele) vrije dag hebt of in het weekend. De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO Verpleeg-, verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Informatie
Twijfel je nog? Misschien kunnen we je twijfels wegnemen? Bel dan met de teamcoördinatoren Imke Doyer of Judith Wijen, T 0900 - 333 55 55 of mail naar thuiszorgib@landvanhorne.nl

Solliciteren
Zin om te solliciteren? Top! Je kunt via de button Solliciteren je cv en motivatiebrief uploaden.