Ambulancezorg Limburg zoekt een

ICT Specialist met een maatschappelijke missie!

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Ittervoort

Werkvelden

Overige

                                             

Wij zijn er. Als het echt telt.

Ambulancezorg Limburg staat 24 uur per dag klaar om medische hulp te verlenen. Wij leveren zorg in de gehele provincie Limburg.

                                            Ruim 85.000 keer per jaar worden wij met spoed naar een patiënt geroepen. Elke dag wordt er keihard gewerkt door meer dan 400 medewerkers.

Ons werk is topsport en onze dienstverlening kan alleen succesvol zijn als we als team functioneren als één.

 Ambulancezorg Limburg is op zoek naar een:

     ICT Specialist met een maatschappelijke missie!

                          Ben jij een gedreven ICT-professional die graag een verschil maakt in de wereld?

                     Heb je een passie voor het oplossen van uitdagende problemen en ben je klaar voor een dynamische rol binnen een organisatie met een maatschappelijke missie.

Dan is dit jouw kans!

 

Wat ga je doen als ICT Specialist?

Je speelt een cruciale rol in het implementeren van ICT-veranderingen en aanpassingen, zowel op kantoor als in onze ambulances. In deze rol ben je dagelijks bezig met het snel en efficiënt oplossen van eerstelijns meldingen en storingen, en bied je ondersteuning bij tweedelijns meldingen.

 

Wat zijn jouw taken?

In deze rol fungeer je als het centrale meldpunt voor ICT-vragen en -problemen, waarbij je voortdurend in verbinding staat met leveranciers en collega's van verschillende afdelingen. Jij beheert niet alleen deze vragen en problemen, maar stelt ook werkinstructies op en biedt ondersteuning.

Je bent een expert in het beheren, onderhouden, testen en installeren van systemen en netwerken. Daarnaast ben je proactief betrokken bij het oplossen van eventuele ICT-uitdagingen. Je beheert diverse administraties, zoals registratie en bewaking van incidenten en configuratiemanagement. Bij ICT-projecten biedt je ondersteuning door het leveren van technische expertise, daarmee lever je een bijdrage aan de uitvoering van projectplannen. Terugkerende incidenten en problemen analyseer je om structurele verbeteringen door te voeren en de algehele stabiliteit van de IT-omgeving te verhogen.

Jouw profiel?

  • Je beschikt over ICT-kennis op mbo-4 niveau, aangevuld met basiskennis van Azure en Intune en aantoonbare ervaring hiermee. Ervaring met applicaties, zoals Topdesk, AFAS, Exact Globe Next, PowerBI en SQL Server is een pre. Bij voorkeur ben je in het bezit van relevante certificeringen zoals ITIL, Microsoft Certified: Azure Fundamentals, CompTIA Network+, of vergelijkbaar;

  • Je hebt praktische kennis van telefonische communicatie en geautomatiseerde registratie in een servicedesk-omgeving;

  • Je bent in staat om zelfstandig de urgentie en complexiteit van problemen in te schatten. Daarbij vinden wij het belangrijk om als team ook effectief samen te werken;

  • Je bezit sociale vaardigheden zoals tact, kunnen luisteren en hebt een dienstverlenende houding in de omgang met gebruikers en leveranciers.

Wat bieden wij jou?

 Een baan met een maatschappelijke missie bij Ambulancezorg Limburg.

  •  Een marktconform salaris volgens de CAO Ambulancezorg, ingedeeld in functiegroep 40 (€ 2.541 - €       3.658,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).

  •  Flexibele arbeidsduur tussen 32 en 36 uur per week.

  •  Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering     en faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling.

  •  Een tijdelijk contract met de intentie tot verlenging bij wederzijdse tevredenheid.

Word jij onze nieuwe ICT-held? Solliciteer nu en draag jouw steentje bij aan een organisatie met een waardevolle maatschappelijke impact!

Interesse?

Reageren kan t/m zondag 23 juni via knop solliciteren. 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure, daarnaast is het kunnen overhandigen van een VOG bij indiensttreding een vereiste.

Vragen?

Heb je vragen over de functie? Neem dan gerust contact op met:

Marc Couwenbergh, Teammanger ICT : 06-18018807

of

Nicole Janssen, HR Business Partner: : 06-21101996

Wij staan je graag te woord! 

 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.