Land van Horne zoekt een

MEDEWERKER WASSERIJ - AFDELING VUILSORTERING

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Voor de eigen wasserij van Stichting Land van Horne zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde

MEDEWERKER WASSERIJ - AFDELING VUILSORTERING

Wist je dat het wasgoed van de bewoners van onze zorglocaties gewassen wordt in de tweede stoomloze wasserij ter wereld?De wasserij die energievriendelijk is en waar mensen werken die betrokken zijn en kwaliteit leveren. Sinds maart 2009 beschikt de Stichting Land van Horne over een eigen wasserij in Weert. De wasserij verzorgt de was voor alle zorglocaties van de stichting en ook voor de bewoners. Alles verloopt volledig geautomatiseerd en we werken met grote machines.

Wat de functie van medewerker wasserij inhoudt
Als medewerker wasserij ben je samen met andere collega's verantwoordelijk voor het verwerken van het wasgoed/ linnengoed, strijken/stomen, en het uitsorteren van de was. Deze werkzaamheden worden verdeeld over verschillende werkplekken in de wasserij. Samen met twee collega's ben je verantwoordelijk voor het uitsorteren van het vuile wasgoed. Tevens verricht je onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden en draag je zorg voor het bijhouden van de voorraad linnengoed.

Wat wij vragen
Als medewerker wasserij:
• Ben je tactvol en hulpvaardig.
• Je legt gemakkelijk contact en bent in staat om in teamverband te werken.
• Je hebt gevoel voor hygiëne en ordelijkheid.
• Je hebt kennis van de voorkomende weefselsoorten, hun wasbehandelingsmethoden en voorkomende nabewerkingen is een pre.
• Je bent flexibel.
• Je hebt ervaring met lopende band werk. Dit is voor deze functie zeker een pre.

Wat wij jou bieden
Je krijgt een overeenkomst aangeboden voor bepaalde tijd, met intentie om dit bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een onbepaalde tijd contract. De arbeidsduur bedraagt 36 uur gemiddeld per week. De werktijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7.00 tot 15:30 uur en op vrijdag van 7:00 tot 11:00 uur. Het salaris wordt ontleend aan FWG functiegroep 20 van het FWG 3.0 systeem. Met een minimaal bruto uurloon van € 11,68 tot een maximum van € 15,43 (afhankelijk van ervaring in de functie). De arbeidsvoorwaarden zijn vastgesteld conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Guido Kessels, teamleider textielverzorging, T. 088 987 89 73. Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct .