Land van Horne zoekt een

Medewerker Welzijn

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Jezelf zijn, jezelf blijven, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen, daar gaan we voor bij Land van Horne. Als medewerker Welzijn heb je hier een belangrijk aandeel in. Door naar cliënten te luisteren en te kijken naar wat zij belangrijk vinden. Je ondersteunt hen bij een zinvolle dagbesteding zodat zij zich thuis voelen in woonzorgcentrum Hushoven. Je komt te werken bij enthousiaste en betrokken teams waarbij het welbevinden van de PG en somatiek cliënten voorop staat. Er wordt optimaal samengewerkt, waarbij werken vanuit de visie vanzelfsprekend is. We denken in mogelijkheden en werken met plezier. 

Wat je functie inhoudt?
Het welbevinden van cliënten staat bij jou voorop. Je ziet een cliënt zoals hij is en biedt een dag invulling aan die bij de cliënt past. Je ondersteunt cliënten bij activiteiten en zorgmomenten. En ontwikkelt (nieuwe) activiteiten passend bij de individuele cliënt, maar ook gericht op de groep cliënten. Er is regelmatig contact met familie, mantelzorgers en vrijwilligers, zodat het welbevinden voor de cliënt bij iedereen voorop staat. Je begeleidt en stimuleert ook medewerkers en leerlingen om ervoor te zorgen dat een cliënt begrepen wordt en zich thuis voelt. Vanuit het welzijnsperspectief ondersteun je de verzorgende bij lichte zorgtaken. Heb je ideeën op het gebied van Welzijn? We horen ze graag.

Wat breng je mee?

- Mbo-opleiding richting SPW of MMZ niveau 3.
- Ervaring in het vakgebied. Je bent een spin in het web en hebt een voorbeeldfunctie voor de collega's op het gebied van welzijn.
- Je werkt in teamverband waarbij invoelingsvermogen, tact en hulpvaardigheid belangrijk is.
- Een gevoel voor hygiëne en ordelijkheid.
- Affiniteit met psychogeriatrische (dementie) zorg is een pre.

Ons aanbod!
Wij bieden je een interessante functie met diverse uitdagingen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 uur gemiddeld per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden worden in overleg afgestemd maar vinden over het algemeen overdag plaats; dit is afhankelijk van de activiteiten. Uiteraard vragen we een flexibele instelling van onze nieuwe collega zodat we op je kunnen rekenen op het moment dat er activiteiten zijn buiten de normale werktijden (incidenteel). Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35 van het FWG 3.0-systeem. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld 8%. Land van Horne kent hiernaast nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met goede opleidingsmogelijkheden. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Yvonne Smolenaers, teamleider via T. 088 987 82 93.

Solliciteren
Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via de button "solliciteer direct".