Land van Horne zoekt een

Medewerker Welzijn

Dienstverband

12 - 24

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Jezelf zijn en jezelf blijven, ook als je door omstandigheden op de hulp van anderen bent aangewezen. Daar gaan we voor bij Land van Horne.
Als medewerker Welzijn lever je hier een belangrijke bijdrage aan! Door bijvoorbeeld naar cliënten te luisteren en te kijken naar wat zij belangrijk vinden. Door hen te ondersteunen en mee te bewegen bij een zinvolle dag invulling, zodat zij zich goed en veilig voelen in ons mooie Zorgcentrum Nedermazehof.

Verschil maken doe je samen.

Je komt dan ook te werken in een collegiaal en betrokken team, waarbij het welbevinden van de cliënten voorop staat. Er wordt optimaal samengewerkt, waarbij werken vanuit de visie vanzelfsprekend is. We denken in mogelijkheden. Ja, én .. is onze grondhouding.


Wat je functie inhoudt

Het welbevinden van cliënten staat bij jou voorop. Je ziet een cliënt zoals hij is en biedt een passende dag invulling aan. Je ondersteunt en motiveert cliënten bij activiteiten. Je ontwikkelt (nieuwe) activiteiten als de cliënt hierom vraagt, dit kunnen individuele maar ook groepsactiviteiten zijn. Er is regelmatig contact met familie, mantelzorgers en vrijwilligers, zodat het welbevinden voor de cliënt bij iedereen voorop staat. Je begeleidt en stimuleert ook medewerkers en leerlingen in hun werk, om er zo samen voor te zorgen dat een cliënt begrepen wordt, zich thuis voelt en een fijne dag heeft! Je bent in de huiskamer het aanspreekpunt voor cliënten en hun netwerk en neemt initiatief om activiteiten te ondernemen. Heb jij een visie en ideeën op het gebied van welzijn? We horen ze graag! We zijn op zoek naar een zelfstandige, initiatiefrijke en flexibele collega die goed kan samenwerken.


Wat breng je mee? 
- Mbo-opleiding richting SPW, Activiteitenbegeleiding of MMZ.
- Ervaring in het vakgebied. Je bent een spin in het web en hebt een voorbeeldfunctie voor je collega's op het gebied van welzijn.
- Je werkt in teamverband waarbij invoelingsvermogen, tact en hulpvaardigheid belangrijke competenties zijn. 
- Je kunt je inleven met geduld in de belevingswereld van de cliënt 
- Een gevoel voor hygiëne en ordelijkheid
- Affiniteit met psychogeriatrische (dementie) zorg een pré.


Ons aanbod!
Wij bieden je een leuke, interessante functie met diverse uitdagingen. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd en je bent werkzaam: voornamelijk doordeweeks, met soms een avond of weekenddag. Je werktijden zijn over het algemeen gelegen tussen 8.30 en 16.30 uur. Uiteraard vragen we een flexibele instelling van onze nieuwe collega zodat we op je kunnen rekenen op het moment dat er activiteiten zijn buiten de normale werktijden (incidenteel). Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35 van het FWG 3.0-systeem (min. € 2.200,70 en max. € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur). Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en Land van Horne kent nog een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket en opleidingsmogelijkheden. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.


Interesse? 
Past de functie helemaal bij jou? Solliciteer dan direct via onze 'solliciteer direct' knop.
Heb je nog vragen? Neem dan even telefonisch contact op met Ingrid Sijben, welzijnscoach, op T. 06 - 2485 4357. 

Na de sluitingsdatum, verneem je z.s.m. van ons omtrent het sollicitatieproces.