Proteion zoekt een

Medewerker welzijn / activiteitenbegeleider, De Wachtpost Venlo

Dienstverband

16-18

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Als Medewerker welzijn / activiteitenbegeleider activeer en ondersteun je cliënten. Jij helpt cliënten actief te blijven en biedt ze een mooie invulling van de dag. Een onsje welzijn, scheelt een kilo zorg! Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welke uitdaging ga je aan?

Ben jij de persoon die samen met een nieuw team een dagprogramma gaat samenstellen voor onze bewoners bij De Wachtpost te Venlo? Ben je creatief, denk je in oplossingen en heb je affiniteit en/of ervaring met ouderen? Dan komen we graag met jou in contact!

Je geeft in deze functie uitvoering aan de begeleiding en uitvoering van welzijnsactiviteiten zowel in groepsverband als individueel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je weet cliënten te activeren en ondersteunt hen bij de dagbesteding. Je biedt gezelligheid en een luisterend oor en in je rol help je onze cliënten actief te blijven en van het leven te genieten. Je bezorgt ze een leuke dag! 

Daarom pas jij bij Proteion

Ben je in het bezit van SPW/SPH diploma richting Welzijn? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Jij hebt bij voorkeur ervaring/ affiniteit in de omgang met mensen met psycho geriatrie. Je bent bereid om vraaggericht te werken en in staat tot relativeren en reflecteren. Je bent enthousiast, inlevend, verantwoordelijk en in het bezit van grote mate van sociale en communicatieve vaardigheden in de omgang meet cliënten, mantelzorgers en externe relaties.

Als Medewerker welzijn/ activiteitenbegeleider werk je zelfstandig en in teamverband en weet je keer op keer allerlei activiteiten te bedenken om ervoor te zorgen dat de deelnemers optimaal kunnen genieten. Je bent flexibel en staat open voor het samen inrichten van dagelijkse (ook in het weekend) welzijn activiteiten in onze woonkamers. Door jouw luisterend oor en creatieve geest weet jij niet alleen gezelligheid en sfeer te creëren bij onze dagbesteding, maar zorg je er ook voor dat onze deelnemers zich gehoord voelen. Kortom: jij draagt bij aan het welzijn van de cliënten en geeft invulling aan een fijne dagbesteding.

We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is (ook in de weekenden) en mee wil werken aan een nieuwe start binnen de Wachtpost met als thema welzijn in de breedste zin van het woord.  Maar niet alleen wat je kunt is belangrijk, we zijn ook benieuwd naar wie jij bent! Kom je binnenkort langs voor een kop koffie?


Gewoon

Wij bieden jou:

  • een contract voor bepaalde tijd
  • een bruto maandsalaris in FWG 35 met een maximum van €3.025,81 bij 36 uur per week 
  • eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
  • 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur per week)
  • reis- en onkostenvergoeding
  • een gewoon bijzonder fijne werkplek


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een mooie baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extra's. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoever je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent. We geven jou:

  • een scala aan leer- en ontwikkelmogelijkheden
  • het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden Proteion (KAP), waarmee jij je belast loon kunt inwisselen voor iets moois (denk aan sport, kinderopvang, fiets, etc.)
  • de mogelijkheid om lid te worden van een van onze personeelsverenigingen
  • leuke verrassingen gedurende het jaar (denk aan Dag van de Zorg en de feestdagen) 


Jouw team
Je komt terecht in een nieuw team wat we willen vormen met een prettige, open werksfeer waarin eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd. Je krijgt de kans mee te denken en te bouwen in de ontwikkeling van welzijn en activiteiten binnen de psycho geriatrische zorg. Binnen De Wachtpost heerst er een respectvolle houding waarbij we de basis van gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijk vinden. Gezelligheid is een belangrijk werkwoord. We voelen ons betrokken en stellen ons flexibel op. 


'Je helpt onze cliënten actief te blijven en van het leven te genieten' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

 

Solliciteren

Heb je een vraag over deze vacature?
Regina heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Regina Geurts
Teamleider 
0621188828
reginavanhaeren@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.