Cicero Zorggroep zoekt een

medewerker welzijn, combicluster

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Schinveld Brunssum Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een creatieve en zinvolle baan in de ouderenzorg? En kun jij je goed inleven in de wensen en behoeften van onze cliënten? Lees dan snel verder, want ons combicluster, dat bestaat uit de zorgcentra Aan de Bleek (Schinveld), Bronnenhof (Brunssum) en Gregoriushuis (Brunssum), is op zoek naar een medewerker welzijn voor 24-28 uur per week!

Wat ga je doen?
Als medewerker welzijn creëer je een zinvolle daginvulling voor onze cliënten. Dit doe je door met elke cliënt en zijn of haar naasten in gesprek te gaan. Je leert de cliënt zo goed mogelijk kennen zodat je kunt achterhalen waar wensen liggen. Vervolgens draag jij zorg voor de invulling van deze wensen, zowel op individuele basis, maar ook op groepsbasis.  

Een groot onderdeel hiervan is het ontwikkelen, organiseren, voorbereiden en uitvoeren van activiteiten die zijn voortgekomen uit de wensen en behoeften van de individuele cliënt. Tijdens deze activiteiten begeleid je de cliënten en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hierbij leg je verbinding met collega’s binnen en buiten de zorgcentra en zoek je verbinding met externe aanbieders. Ook heb je nauw contact met onze vrijwilligers en zorg je ervoor dat zij optimaal worden ingezet. Het kan ook voorkomen dat je leerlingen begeleidt tijdens hun stagetraject. 

Je hebt een duidelijke visie op je vak, en hebt daarbij ook een signaalfunctie. Je schakelt tijdig met familie, mantelzorgers en collega’s zodat onze cliënten optimale zorg ontvangen.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Het combicluster bestaat uit onze zorgcentra Aan de Bleek in Schinveld, Bronnenhof in Brunssum en Gregoriushuis in Brunssum. Zorgcentrum Aan de Bleek is recent gerenoveerd en is nu helemaal toekomstbestendig! Aan de Bleek is een multifunctioneel (interventie) zorgcentrum met (indien nodig 24-uurs) dienstverlening op het gebied van behandeling, begeleiding, verpleging en verzorging. Zorgcentra Bronnenhof en Gregoriushuis zijn PG-woonvormen die zich kenmerken door hun kleinschaligheid.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma op minimaal mbo-niveau 4.
  • Je hebt reeds relevante werkervaring opgedaan binnen de ouderenzorg.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Je legt makkelijk contact en gaat op een respectvolle manier om met cliënten en collega’s.
  • Je durft initiatief te nemen en bent servicegericht.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen en werktijden (maandag t/m zondag).
     

Wat bieden wij jou?

De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met de intentie om bij gebleken geschiktheid het dienstverband om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 35 (minimaal € 1.960,02 bruto per maand en maximaal € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen.

Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer' en vul het sollicitatieformulier vóór maandag 4 oktober 2021 het sollicitatieformulier in!

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 12 oktober 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.