Sevagram zoekt een

Medewerker welzijn / Groepsbegeleider

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Gulpen

Werkvelden

Ouderenzorg

Intensieve begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk maken. Jij maakt er jouw missie van!

Voor locatie Hazelhof zoeken wij een: 

Medewerker welzijn (24-28 uur) 

Je inleven in de wensen en behoeften van de bewoner. Jij kunt dit als geen ander. Vanuit hier onderneem jij al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Dit doe je voor +/- 10 bewoners met gerontopsychiatrische problemen, met als specialisatie het korsakovsyndroom. De meeste bewoners zijn nog erg zelfstandig, waardoor jij je naast het verlenen van zorg met name bezig zult houden met de dagelijkse begeleiding. 

Als medewerker welzijn vraagt het werken met deze bewoners de nodige mensenkennis. Je voelt goed aan welke benadering op welk moment de juiste is. Het is voor jou een uitdaging om deze doelgroep intensief te begeleiden. Jij maakt er jouw missie van om deze begeleiding elke dag opnieuw zo persoonlijk mogelijk te maken. Doordat iedere bewoner een specifieke (zorg)vraag heeft, vergt dit van jou de nodige flexibiliteit en creativiteit om mee te groeien met de nieuwste ontwikkelingen. Wat denk je? Ga jij de uitdaging aan?

Zo maak jij het verschil

  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met Korsakov, psychiatrie of cliënten met een verslavingsachtergrond;
  • Jij bent in staat om de basiszorg te verlenen en bent bereid je intern te laten bijscholen op het gebied van medicatie;
  • Daarnaast ben jij in het bezit van een diploma MMZ, begeleider specifieke doelgroepen, SPW of een vergelijkbaar niveau 3 diploma.

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Wij bieden jou in eerste instantie een jaarcontract met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens FWG 35, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Bea van der Voort, Teammanager zorg, je graag te woord.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de benoemingsprocedure.

**Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.