Zuyderland zoekt een

Medewerker zorg Flexpool Zuyderland Medisch Centrum

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Wil jij verpleegkundigen helpen in de verzorging en ondersteuning van patiënten(zorg) en jouw ervaring verbreden op verschillende verpleegafdelingen? Dan laten we jou graag zien wat je als medewerker zorg binnen de Flexpool van Zuyderland Medisch Centrum kunt betekenen.

Wat ga je doen?

Als medewerker zorg van de Flexpool word je belast met de verzorging en ondersteuning van verschillende patiënten. Je verricht voedingszorg en huishoudelijke werkzaamheden en assisteert o.a. bij eenvoudig verpleegtechnische handelingen. Je kunt worden ingezet op zowel snijdende als beschouwende afdelingen en krijgt daardoor te maken met uiteenlopende ziektebeelden. Door inzet op diverse afdelingen en bij diverse collega’s en patiënten is geen dag hetzelfde.

Het kunnen omgaan met afwisseling, het zelfstandig kunnen verrichten van ondersteunende werkzaamheden en het tonen van geduld en verantwoordelijkheid voor verschillende patiënten past bij jou. Samen met je collega’s van verschillende disciplines op die afdeling ga je natuurlijk altijd voor de beste zorg. Als medewerker zorg van de Flexpool kun jij jezelf verder ontwikkelen en jouw kennis verbreden.

Wie ben jij?

Als medewerker zorg ben jij de betrokken zorgondersteuner voor patiënt en collega. Je gaat deel uitmaken van het Flexpool team (bestaande uit ± 80 verpleegkundigen én medewerkers zorg), maar werkt met verschillende collega’s op wisselende afdelingen. Leergierig, zorgvuldig, ondernemend en enthousiast: dit ben jij allemaal. Daarnaast ben je:

 • gediplomeerd op MBO niveau 2, helpende of voedingsassistent, óf je zit in het derde of vierde leerjaar van je verpleegkundige opleiding.
 • iemand die verantwoordelijkheid neemt en secuur werkt.
 • representatief, hulpvaardig en een echte teamplayer
 • flexibel inzetbaar, zowel op locatie Sittard-Geleen als locatie Heerlen.
   

Wat bieden wij?

Jij kiest natuurlijk niet voor niets ervoor om een echte Zuyderlander te worden! Daar staan vanuit onze kant de volgende voorwaarden tegenover:

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Arbeidsduur in overleg bespreekbaar, veelal gebaseerd op jaaruren.
 • Een flexibele werkomgeving zonder vaste dagen of tijden, met 8 uurs diensten.
 • Arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen en een salaris conform FWG 25.

Interesse?

Is de functie van medewerker zorg in de Flexpool de uitdaging die jij zoekt? Solliciteer dan via de sollicitatie button op onze website!

Heb je toch nog een vraag? Neem dan contact op met onze Teamleider: Madelon Severeyns. Dat kan telefonisch via 06-13928236.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Over Zuyderland Medisch Centrum

Iedere dag wordt in het topklinische opleidingsziekenhuis, gevestigd op twee hoofdlocaties in Zuid-Limburg (Sittard-Geleen en Heerlen), op hoog niveau excellente en innovatieve patiëntenzorg geleverd.

 • Aantal beschikbare bedden/plaatsen voor klinische capaciteit en dag/deeltijdbehandelingen Zuyderland Medisch Centrum: 1.023
 • Aantal klinische opnamen: 41.961 opnamen
 • Aantal eerste polikliniekbezoeken: 264.181 bezoeken
 • Aantal herhaal polikliniekbezoeken: 432.948
 • Aantal dagverplegingsdagen: 41.741 dagen
 • Aantal klinische verpleegdagen: 242.942 dagen