Maastro zoekt een

Medisch administratief medewerker (patiëntenplanner)

Dienstverband

24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen

De functie: als patiëntenplanner bij Maastro ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een efficiënte afsprakenplanning. Dit betekent dat je het gehele behandelproces van onze patiënten optimaal in de verschillende relevante agenda’s inplant, met het beste resultaat voor de patiënt. Hierbij dien je rekening te houden met behandelprotocollen, doorlooptijden, diverse agenda’s en beschikbare capaciteiten. Je bent het aanspreekpunt voor onder andere onze artsen. Tevens behoren diverse administratief ondersteunende taken tot de functie, zoals het verzamelen van alle benodigde patiëntgegevens en het oproepen van de patiënten.

Wie zoeken we? Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding op administratief gebied. Je weet goed je weg in diverse digitale systemen en kunt prima uit de voeten met Microsoft Office. Indien je al ervaring hebt met ziekenhuissystemen en aantoonbare kennis van medische terminologie is dat zeker een pré. Je vind het leuk om complexe planningen te maken, bent hierbij nauwkeurig en oplettend en weet daarbij ook goed te prioriteren. Ah-hoc situaties en wijzigingen zijn voor jou geen probleem! Bij Maastro worden alleen patiënten met kanker behandeld, dus het is belangrijk dat je affiniteit hebt met deze doelgroep.

Standplaats: Maastricht

Werkdagen: woensdag en vrijdag vast, maandag en dinsdag alternerend gedurende inwerkperiode (daarna in overleg vast te stellen).

Arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Ziekenhuizen op basis van een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor de duur van een jaar, met intentie tot een vast dienstverband. Het salaris ligt, afhankelijk van relevante werkervaring, tussen € 1.984,- en € 2.937,- bruto per maand op fulltime basis (FWG 40). Het aantal contracturen bedraagt 24 uur per week. Verder biedt Maastro uitstekende overige arbeidsvoorwaarden, zoals een 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, goede pensioenvoorziening en aantrekkelijke kortingsregelingen voor onder andere diverse (zorg)verzekeringen, fietsaanschaf en sportabonnementen.

Over Maastro: Maastro verzorgt de radiotherapie (bestraling) van mensen met kanker in de provincie Limburg, vanuit de hoofdlocatie in Maastricht en vanuit haar dependance op de locatie van het VieCuri Medisch Centrum in Venlo. Sinds januari 2019 behandelen we in ons nieuwe protonencentrum patiënten met protonentherapie; een innovatieve techniek waarmee de kans op bijwerkingen voor de patiënt aanzienlijk vermindert. Maastro is uitstekend bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Meer informatie over de vacature?

Neem gerust contact op met of Roos Lemmen (hoofd Ondersteuning), bereikbaar via e-mail: roos.lemmen@maastro.nl of via het centrale telefoonnummer +31-(0)88-44 55 600.

Meer informatie over Maastro is te vinden op www.maastro.nl

Solliciteren? Je motivatiebrief en CV kun je voor 24 februari 2020 uploaden via onze website www.maastro.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 2 maart (1e ronde) en donderdagochtend 5 maart (2e ronde).