Kempenhaeghe zoekt een

Medisch Applicatiespecialist

Dienstverband

32- 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heeze

Werkvelden

Ziekenhuizen

Beste Medisch Applicatiespecialist,

“Zorg jij voor een efficiënte en stabiele medisch technologische infrastructuur, zodat wij goede kwalitatieve zorg aan onze patiënten kunnen leveren?”

Wat ga jij betekenen als medisch applicatiespecialist?
Als medisch applicatiespecialist ben je werkzaam op het snijvlak van medische techniek en ICT en ben je bekend met de specialistische software die in de zorg gebruikt wordt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van complexe medische apparatuur. Daarnaast draag je medeverantwoordelijkheid voor de integratie en koppelingen (HL7) met het ziekenhuis informatiesysteem (HiX). Je levert een bijdrage aan het oplossen van (acute) storingen die binnen jouw aandachtsgebied liggen. Je werkt hierin zowel zelfstandig als in teamverband met je collega’s en externe leveranciers. Het leveren van kwaliteit en veiligheid is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je biedt ondersteuning op het snijvlak van Medische Technologie en ICT en je vormt een link tussen de ICT-afdeling en de Klinische Neurofysiologie voor zowel slaapdiagnostiek als epilepsiezorg. Je werk is zeer afwisselend en je bent in de breedte de specialist op het vlak van medische systemen.

Over de afdeling
De afdeling Klinische Fysica is een kleinschalige afdeling van ongeveer 8 personen. Wij bieden ondersteuning bij de ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van technische systemen en medische apparatuur ten behoeve van patiëntendiagnostiek en behandeling. Klinische Fysica initieert en ondersteunt tevens wetenschappelijk onderzoek en innovatie op dit gebied.

Wat breng jij mee

 • Je beschikt over een passende afgeronde HBO opleiding (bijv. ICT-beheer, medische technologie, elektrotechniek);
 • Je hebt in ieder geval basiskennis van ICT en interesse in medische applicaties;
 • Je durft initiatief te nemen en je hebt een praktische en oplossingsgerichte aanpak;
 • Je bent communicatief- en sociaalvaardig, je hebt contacten door een groot deel van de organisatie waarbij duidelijke communicatie belangrijk is. Dit betekent ook dat je een klant- en kwaliteitsgerichte instelling hebt;
 • Heb je al ervaring met het multidisciplinair samenwerken, projectmatig werken en werken in teamverband dan is dat zeker een pré.

Wat bieden wij

 • Een directe vaste aanstelling is bespreekbaar en is afhankelijk van ervaring en referenties.
 • Wij denken aan 32 tot 36 uur;
 • Cao Ziekenhuizen, salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring in FWG 50 maximaal € 3.774 bruto per maand bij een fulltime aanstelling of FWG 55, maximaal € 4.227 bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%;
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan een mobiele telefoon of lidmaatschap sportschool;
 • Volop (door) groeimogelijkheden;
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met de heer dr. ing. Hans van Dijk, Hoofd Klinische Fysica via T. 040-2279493 of via E. dijkh@kempenhaeghe.nl.

Interesse? Top! Solliciteer dan via bijgaande link. Deze vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met het HR servicebureau via T. 040-2279275 of via e-mail secretariaatp&o@kempenhaeghe.nl of vanaf 30 augustus a.s. met Chantal Simar, recruiter, op T. 06-51142379 of via simarc@kempenhaeghe.nl
 
Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.