Maastricht UMC+ zoekt een

Medisch specialist Hematoloog

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wat ga je doen?
De invulling van deze functie zal enerzijds zijn gericht op het superviseren en begeleiden van hematologen in opleiding; het werken op de afdeling A5 voor het uitvoeren van klinische zorgtaken. ook poliklinische taken horen tot de werkzaamheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor verdere (academische) verdieping in de hemato-oncologie.

Wat vragen wij van jou?
We zoeken een enthousiaste hematoloog die het hele vakgebied overziet en zich daarnaast verder wil ontwikkelen binnen de hemato-oncologie. Van de kandidaat verwachten we een grote betrokkenheid bij het opleiden van de AIOS Interne geneeskunde of fellows Hematologie, de PA/VS in opleiding hemato-oncologie en de co-assistenten.

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ heeft taken op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek. Deze taakgebieden zijn onderling nauw met elkaar verweven. Naast topreferente zorg levert het MUMC+ ook de basiszorg voor de patiënten in het verzorgingsgebied Maastricht Heuvelland.
De onderafdeling Hematologie is onderdeel van de afdeling Interne Geneeskunde en werkt binnen de zorgcentra: Oncologiecentrum en Centrum voor Chronisch Zieken.

De wetenschappelijke activiteiten zijn ondergebracht in de School for Cardiovascular disease (CARIM) en School for Oncology and Developmental Biology (GROW). De onderafdeling hematologie is nauw betrokken bij het onderwijs aan studenten en de opleiding tot hematoloog wordt beschouwd als kernactiviteit.
Het vakgebied hematologie wordt uitgevoerd over de gehele breedte en heeft een regionale, supra-regionale en topreferente functie. De topreferente zorg wordt geleverd op de onderwerpen allogene en autologe stamceltransplantaties; diagnostiek en behandeling van hematologische maligniteiten. De onderafdeling is onderdeel van het hemofiliebehandelcentrum HBC-NEM.

Aanstelling
Het betreft een tijdelijk arbeidsovereenkomst van 2 jaar voor gemiddeld 0,8 fte uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Wat bieden wij?
De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing.
Wij bieden je:
  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.


Salaris
Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl .

Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.