Sevagram zoekt een

Meeloopdag bij Oosterbeemd in Valkenburg voor helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen

Dienstverband

20 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Het is zomer! Eindelijk een paar weekjes vrij van je werk. De rust zet je aan het denken en je twijfelt of je nog wel helemaal op je plek zit binnen je huidige werk.. Herkenbaar?

Ben je klaar voor een nieuwe plek, een nieuwe start, nieuwe energie? Kom dan (vrijblijvend) eens een aantal uurtjes meelopen binnen Oosterbeemd. Wie weet veroveren onze bewoners (en collega's) dan ook wel jouw hart!

-
Wisselen van baan is een grote stap en vaak best spannend, net als solliciteren. Dat begrijpen wij! Daarom bieden we je de mogelijkheid om eens vrijblijvend een aantal uurtjes te komen meelopen met een van de collega’s binnen onze locatie Oosterbeemd waar bewoners wonen met een somatische zorgvraag. Geen ingewikkeld sollicitatiegesprek, maar gewoon zelf de fijne werksfeer “proeven” en de leuke collega’s ervaren. Zo kun jij een goed beeld vormen van de mogelijkheden die er voor jou zijn en kijken of dit dé plek voor jou is!

PLAN JE MEELOOPDAG
Dit kan heel eenvoudig door contact op te nemen met teammanager Sander. Dan plannen jullie samen een moment in dat past in jouw agenda.

Je kunt contact opnemen door te bellen of te appen
Contactgegevens Sander: 06 39 08 38 23

*
Deze oproep is bedoeld voor (bijna) gediplomeerde helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Heb jij geen zorgdiploma maar ben je wel nieuwsgierig of er binnen Oosterbeemd andere mogelijkheden voor jou zijn? Dan kun je contact opnemen met Melissa (recruiter) door de bellen of te appen naar 06 28 49 58 51.