Care4kidz zoekt een

Meewerkend teamleider behandelteam IZEO

Dienstverband

Contractvorm in overleg
24-32 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Schimmert

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

Werken bij Care4Kidz betekent werken in de specialistische kind en jeugd GGZ vanuit een innoverende, energieke en outreachende GGZ- en  jeugdzorgorganisatie waarin we op professionele wijze zorg op maat verlenen aan kinderen/ jeugdigen en hun gezinnen die hulp zoeken.

Voor onze deeltijdbehandeling waarin wij een geïntegreerd aanbod van zorg en onderwijs leveren zijn wij op zoek naar een ervaren en bevlogen meewerkend teamleider voor 24 tot 32 uur per week.

Functieomschrijving
De dagbehandeling IZEO gelegen in Geleen wordt ingezet bij kinderen en jeugdigen met psychosociale en/of psychiatrische problematiek indien de mogelijkheden van het reguliere en bestaande speciaal onderwijs/ en zorgaanbod niet toereikend zijn gebleken om schooluitval te voorkomen. We integreren behandeling vanuit Care4kidz en passend onderwijs vanuit Stichting Alterius, waardoor we gericht kunnen werken aan probleemgebieden én gebruik kunnen maken van de krachten en kwaliteiten van een kind/jeugdige. Het doel is om de schoolse en sociaal-emotionele ontwikkeling weer vlot te trekken.

Als meewerkend teamleider ben je een belangrijke schakel in het multidisciplinaire behandelteam. Je bezit de volgende competenties: je bent innovatief, proactief, gericht op samenwerking en daarnaast ook flexibel ingesteld. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis humor. Je weet wanneer je moet handelen en behoudt altijd het overzicht. Je bent nieuwsgierig, kunt relativeren en methodisch/systemisch werken, maar je bent bovenal als zorgprofessional en leider een stevige pijler waar ouders, kinderen, collega’s en verwijzers op kunnen vertrouwen. 

Wij zoeken een meewerkend teamleider voor het behandelteam IZEO die:

 • Ervaring heeft met werken met kinderen en jeugdigen met  psychosociale en/of psychiatrische problematiek.
 • Kennis heeft van psychopathologie en systeemtheoretische, interventiemethoden.
 • Ervaring heeft in het werken vanuit een semi-residentiële setting maar ook juist ambulant kan denken en in overleg met het multidisciplinaire behandelteam het aanbod flexibel kan inrichten en inzetten.
 • Ervaring heeft in het interveniëren in groepsdynamische processen.
 • Initiatief en verantwoordelijkheid neemt en denkt in kansen en mogelijkheden.
 • Een echte teamplayer is, maar daarnaast ook bewust is van zijn rol als meewerkend teamleider en weet welke leiderschapsstijl er wanneer nodig is.
 • Graag en constructief samenwerkt met cliënten en hun verwanten, collega's, de relevante externe instanties.
 • Een hart heeft voor de cliënten, denkt en handelt in hun belang en hun wensen en behoeften in concrete behandelvragen kan vertalen.
 • “Out of the box’ durft te denken en te handelen en dit weet om te zetten in behandelingsgerichte interventies en behandelvormen

Takenpakket

 • Als onderdeel van het multidisciplinaire team in de rol van meewerkend teamleider werkzaam zijn in een context alwaar een behandelklimaat wordt aangeboden middels een gestructureerd dagprogramma waarin behandel-/diagnostische activiteiten en onderwijs op maat elkaar aanvullen.
 • Ontwikkelingsgericht /herstelgericht werken, vervullen persoonlijk begeleiderschap, uitvoeren observatie-diagnostiek en intercollegiaal mondeling en schriftelijk bevindingen delen.
 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van een behandelplan, in overleg met de cliënt/ouders/verzorgers en in afstemming met andere betrokken disciplines.
 • Meedenken in de verdere ontwikkeling van het aanbod zorg en onderwijs binnen Care4kidz.
 • Planning en organisatie van dienstrooster en afstemming met collega’s.

Functie-eisen

 • Een HBO werk- en denkniveau alsmede afgeronde opleiding Social Work/ SPH/ Pedagogiek/ HBO-V.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met leiding geven en nemen gecombineerd met werkzaamheden binnen primaire proces.
 • Minimaal 3 jaar ervaring in de kind en jeugd- GGZ.
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
 • Er is een vooraanmelding/registratie SKJ of  BIG-registratie vereist.
 • Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving waarin er mogelijkheden zijn om door te groeien.

Je kunt bij ons rekenen op inschaling volgens de geldende CAO-GGZ, op basis van kennis en ervaring en een marktconforme reiskostenvergoeding. Het salaris bedraagt minimaal €3101,- en maximaal €4218,-(FWG 55) Afstemming over het salaris, de contractvorm en -duur zal in nader overleg plaatsvinden.

Informatie en reageren
Hebben we je interesse gewekt met deze vacature,  dan vragen we je om een brief met motivatie en CV te sturen naar lindareijnders@care4kidz.nl voor 31 mei 2021. Voor vragen over de procedure en/of de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Linda Reijnders, manager behandelzaken via telefoonnummer 0640310743.

Gesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 11 juni 2021.