Mondriaan zoekt een

Psycholoog voor de poli team Kind

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor het team van de poli team Kind zijn wij op zoek naar een psycholoog voor de poli team kind (32 uur p.w. in Heerlen). Werken in ons poli team Kind is nooit saai. Bij ons vind je een uitdagende baan in de kinder- & jeugdpsychiatrie waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van deskundige en betrokken collega's. Als psycholoog werk je mee aan de behandeling van zeer kwetsbare jongeren, je maakt een écht verschil in hun leven. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Kind & Jeugd behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tot 25jaar met complexe psychiatrische problematiek in Limburg. Onze zorg is toegankelijk, mobiel en snel beschikbaar. We zijn gespecialiseerd in integrale, ontwikkelingsgerichte diagnostiek, behandeling en crisisinterventie.

Het poli team Kind is gericht op kinderen van 4 tot 12 jaar en hun systeem. We hebben op dit moment volop aandacht voor innovatie en ontwikkeling, om zo de kwaliteit van zorg voor de kinderen en hun systeem te verbeteren. Binnen ons team hechten we veel waarde aan collegialiteit en samenwerking.

Als psycholoog bij de poli team Kind ben je onderdeel van een deskundig multidisciplinair team. Je verricht zelfstandig intakes, individuele behandelingen en fungeert als casemanager. Hierbij is goede samenwerking belangrijk, maar je neemt ook verantwoordelijkheid. Je draagt bij aan de crisisdienst binnen de poli. Jouw individuele inzet en de samenwerking binnen het team leidt tot kwaliteitsvolle zorg voor onze doelgroep.

Wat zeggen onze medewerkers?
"Ik ben gegrepen door deze organisatie" vertelt Maurice, werkzaam bij Kind & Jeugd. "Gepassioneerde collega's die samenwerken, elkaar aanvullen en voor elkaar klaar staan. Samen zetten we de schouders eronder en zorgen we voor een stabiele, veilige en prettige omgeving voor de jongeren. Ook in moeilijke situaties. Wie denkt dat het alleen maar zwaar is heeft het mis, we hebben juist veel plezier met elkaar en met de jongeren. Ze mogen ook gewoon kind zijn, hè, daar hoort lol maken bij. Fratsen uithalen, flessenvoetbal, zeepbanen maken in de zomer."

Dit neem je mee

  • Je hebt een afgeronde master-opleiding Psychologie en affiniteit met de doelgroep Kind;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring met behandeltechnieken bij de doelgroep kind;
  • Je hebt ervaring in de omgang met jongeren met meervoudige complexe problematiek;
  • Je hebt duidelijke ideeën over onze team-inhoudelijke ontwikkeling en je bent gemotiveerd om hieraan een bijdrage te leveren. Ontwikkelingen die zich momenteel in het werkveld afspelen zie je als uitdaging.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd (jaar) met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris bedraagt minimaal €3.465,-- en maximaal €4.620,-- (FWG 60 - CAO GGZ).Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ralf Jetten, Manager Poli Kind & Jeugd, bereikbaar op het nummer: 06-14640034.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld