Koraal zoekt een

MST-ID therapeut

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Een uitdagende en boeiende functie, waarbij je gaat werken aan een vernieuwend project! Voor ons jong MST-ID team binnen Koraal regio Noord-Midden Limburg zijn wij op zoek naar een MST-ID therapeut.


Over de functie


Multi Systeem Therapie voor jongeren en/of (ouder(s) met een lichte verstandelijke beperking (MST-ID) is een bewezen effectieve behandeling voor jongeren van 12 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblemen (agressief gedrag, uitval- wangedrag op school, crimineel gedrag, of in aanraking komen met politie en justitie) bij wie plaatsing dreigt in de (gesloten) jeugdzorg.

De MST behandeling wil een alternatief zijn voor een dergelijke plaatsing. Vaak is er sprake van een combinatie van verschillende gedragsproblemen (weglopen, spijbelen, pesten, intimideren, geweld thuis of op straat, alcohol- drugs en ander middelengebruik), die vervolgens uitmonden in crimineel gedrag (dealen, diefstal, vandalisme en loverboy-problematiek).

Als MST-ID therapeut maak je deel uit van een team met 3 andere MST therapeuten en 1 supervisor. Je hebt een caseload van 4 tot 5 gezinnen. Wekelijks is er een taakgerichte teamsupervisie en ook het deelnemen aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst behoort tot je functie. Zie ook www.mst-nederland.nl

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met een stevige persoonlijkheid met ervaring en deskundigheid m.b.t. deze doelgroep (antisociaal gedrag én licht verstandelijk beperkt) en met:
 • Een afgeronde WO opleiding in de Psychologie, (Ortho-)pedagogiek of een HBO opleiding (SPH, SPV) met een relevante VO, ervaring in en affiniteit met een systeemgerichte en/of cognitief gedragstherapeutische werkwijze.
 • Bereidheid tot bijscholing in het MST-model.
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Heb je ervaring en affiniteit met de LVB doelgroep en het werken in gezinnen.
 • Ben je in het bezit van rijbewijs en auto.

Wie ben je?


Een zelfstandige, creatieve en resultaatgerichte MST Therapeut met een goed analytisch vermogen. Je beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden en contactuele eigenschappen. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij anderen. Feedback zie je als opbouwend, waarbij je bereidwillig bent om kritisch naar je eigen handelen te kijken en hierop te reflecteren. Je bent daadkrachtig, toont inzet en wil je graag verder ontwikkelen.

Uiteraard ben je flexibel en bereid om je werktijden aan te passen aan de behoeften van de gezinnen.


Wat bieden wij?


Een uitdagende, zelfstandige en boeiende functie in een klein, enthousiast team en een prettige werkomgeving. Je gaat werken in een - voor Nederland en de rest van de wereld - vernieuwend project voor probleemjongeren met een LVB. Je krijgt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. We zijn benieuwd naar je visie en creatieve ideeën.
 • Inschaling conform FWG 60/65 van de CAO Gehandicaptenzorg (o.b.v. 36 u/w):
  FWG 60 min €3.189 en max €4.652 bruto/mnd
  FWG 65 min € 3.624 en max € 5.476 bruto/mnd
 • Eindejaarsuitkering (8,33%), meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden/werkkostenregeling, Persoonlijk Budget Levensfase, Collectieve zorgverzekering (IZZ/CZ), Pensioenfonds PFZW.
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Een contract voor de duur van een jaar, voor 36 uur per week.
 • Ingangsdatum in overleg, bij voorkeur zo snel mogelijk.
 • Standplaats: vanuit huis. Er is sprake van een grote mate van mobiliteit rondom Venlo, Heel en Roermond.
Informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Hans Huijbers, Teamleider Koraal regio Noord- en Midden-Limburg, telefonisch bereikbaar via 06 - 51 79 15 52 of via de mail: Hhuijbers@koraal.nl of met Roel Bus, supervisor MST-ID Koraal regio Noord- en Midden-Limburg), telefonisch bereikbaar via 06 - 53 70 56 17 of via de mail: rbus@koraal.nl

Reageren

Interesse in deze uitdagende functie in een vernieuwend project? Wij ontvangen graag je CV en motivatie vóór 1 juni 2021.