Mutsaersstichting zoekt een

Muziektherapeut

Dienstverband

16 tot 24 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Weert Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

 

Kennis- en Expertisecentrum (KEC) de Donderberg (Roermond) en Widdonckschool (Weert) maken onderdeel uit van de Mutsaersstichting.

Ieder kind en iedere jongere heeft talent en dromen: Kennis- en Expertisecentrum (KEC) helpt hem/haar die te verwezenlijken. In het KEC zijn onderwijs en zorg zo vervlochten, dat ieder kind/iedere jongere precies dat aanbod in (speciaal) onderwijs en zorg krijgt dat nodig is om ieders talent tot bloei te laten komen.

Zie voor meer informatie over KEC Donderberg op https://kecdedonderberg.nl

Voor meer informatie over KEC Weert Widdonckschool zie https://www.widdonckschoolweert.nl/

 

Voor Ambulante Zorgverlening Roermond en Weert zijn we op zoek naar een:

 

Muziektherapeut

16 tot 24 uur per week

 

 

Wil jij werken in een gemotiveerd, gedreven team en jouw expertise inzetten om bij te dragen aan de zorg voor de kinderen en jeugd met psychische problematieken? En kun jij met jouw kwaliteit als muziektherapeut door middel van jouw behandeling de juiste snaar te raken?

Dan zijn wij erg benieuwd naar jou en zien we graag jouw reactie op deze vacature!

 

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten. We stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

 

 

Wat ga je doen?

Je levert een bijdrage aan de multidisciplinaire diagnostiek, indicatiestelling en behandeling bij kinderen en jeugdigen. Wij werken vanuit de visie 1 gezin 1 plan.

Je geeft muziektherapie aan kinderen en jeugdigen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, zowel individueel als in groepsverband. En rapporteert, zowel mondeling als schriftelijk, op basis van observaties en vervolgbehandeling.

De therapie vindt plaats binnen het vastgestelde multidisciplinaire behandelplan. Je informeert de cliënt of ouders over het doel, de methode en het verloop van de therapie. Daarnaast vervul je vanuit je eigen deskundigheid een adviserende en ondersteunende rol naar groepsleiding en treed je regelmatig op als behandelcoördinator van een aantal cliënten.

Tevens is het belangrijk dat u een actieve innovatieve bijdrage levert aan de kwaliteit van onze hulpverlening.

 

 

 

 

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een HBO diploma muziektherapie en hebt ervaring in de omgang met kinderen en / of jeugdigen als ook met psychiatrische problematiek.

Je beschikt over een flexibele, resultaatgerichte en enthousiaste instelling en bent in staat zelfstandig te werken binnen de kaders van het behandelplan. Je staat er als professional naar cliënten en collega’s en je vindt het prettig om in een ambitieuze en veranderende organisatie te werken.

Uiteraard beschik je over goede uitdrukkings- en communicatievaardigheden.

Je gaat werken op onze locaties in Roermond en Weert, hierin verwachten wij reisbereidheid.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een geldige registratie vaktherapie.

 

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 55.  

Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

 

Wil je meer weten?

Voor nadere informatie over deze functie én onze organisatie kun je contact opnemen met Jeroen Janssen (telefoonnummer 06-10730149) en Hilde van Heemskerk (telefoonnummer 06-83633393)  of Piet Caris, HRD Consulent (06-10318563).

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 20-03  naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit op 2 maart 2020.