Adelante zoekt een

Nacht (kinder)verpleegkundige

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO, HBO+

Standplaats

Hoensbroek Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Ziekenhuizen, Overige

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn per direct op zoek naar een

 

Nacht (kinder)verpleegkundige
uren in overleg

 

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie in Valkenburg waar we drie afdelingen hebben in de 24-uurszorg: Contigo verpleegkundig kinderzorghuis, Valkhorst, klinische kinderrevalidatie afdeling en Raesdonck wonen &logeren. Dit alles voor de leeftijd van 0-18 jaar. Je bent tijdens de nacht samen met een collega verantwoordelijk  voor de afdelingen en draagt eindverantwoordelijkheid voor verpleegkundige zorg op de afdelingen. Bij acuut optredende wijzigingen in de gezondheidstoestand van het kind of de jongere, stel je de benodigde zorg vast en voert deze uit, indien nodig in overleg met de dienstdoende arts of het ziekenhuis. Bij calamiteiten pak je de regie tot aan het moment waarop de deskundige (externe) hulp arriveert.

 

Wie zoeken wij?
Je bent in bezit van een relevante verpleegkundige beroepsopleiding, MBO-V met kinderaantekening of HBO-V, het liefst met kinderaantekening en ruime werkervaring in de kindzorg. Je hebt kennis van verpleegtechnische handelingen bij kinderen en daarbij behorende kaders van uitvoering, zoals de methodiek van klinisch redeneren. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat effectief te handelen bij calamiteiten.   

               

Wat mag jij van ons verwachten?
-       Allereerst super collega’s met hart voor kinderen en jongeren en de focus op revaliderend werken!
-       Een aanstelling voor onbepaalde tijd. 
-       Een salaris van minimaal € 2.682, - en maximaal € 4.118, - bruto per maand (FWG 45/50), afhankelijk van opleiding en werkervaring, bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen.
-       Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
-       Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-       Gratis parkeren op locatie.
-       Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de website van Adelante.

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Dominique Huveneers, Verpleegkundig afdelingshoofd, via 045 528 2709 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 27 34 of WhatsApp 06-17608869.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.