Mondriaan zoekt een

Nachtdienst Verpleegkundige of Verzorgende IG bij Ouderenzorg

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige of verzorgende IG voor de vaste nachtdienst op de gesloten afdeling van de kliniek Wijerode (24 uur p.w. in Heerlen). We hebben een hecht team en een uitdagende doelgroep. Bij ons werk je vanuit eigen verantwoordelijkheid. Maar je staat er niet alleen voor, je werkt samen met betrokken, hardwerkende en deskundige collega’s. Samen werk je aan de beste behandeling en zorg voor onze ouderen. Nieuwsgierig geworden? Kom kennismaken!

Werken bij Mondriaan Ouderen
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstige psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht, en in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Verder beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen we ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden ook betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich, door het behalen van het predicaat Top Klinisch GGZ, hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Past deze functie bij jou?
Op onze gesloten afdeling A1 werk je met ouderen waarbij sprake is van psychische, somatische en cognitieve problematiek. In deze uitdagende werkomgeving kun jij je kennis en vaardigheden ontwikkelen en werk je met eigen verantwoordelijkheid. Ons team gaat actief aan de slag met de patiënten. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de behandelaren zoals artsen, verpleegkundig specialist, psychiater en psycholoog. Samen gaan we voor de beste zorg.

Binnen de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de zorg van onze patiënten in afstemming met de collega’s van overdag. Zo wordt de aanpak van overdag gecontinueerd. Natuurlijk zijn de nachten voor de patiënten wel bedoeld om te rusten om hiermee een goede start voor de volgende dag te faciliteren.

Wat zeggen onze medewerkers?
Kyra werkt als verpleegkundige 1 op de afdeling A1: “Ik werk heel graag op A1, er is zoveel uitdaging in het werk. De patiënten hebben vaak een dubbele diagnose, somatisch en psychiatrisch. Dat betekent dat er volop ruimte is om je te verdiepen in de verschillende ziektebeelden. Bovendien hebben we een heel fijn team. We lachen veel, maar zijn ook kundig in ons werk. We zijn er voor elkaar. Ondanks de verschillende leeftijden is het team echt een eenheid.”

Dit neem je mee
  • Je bent in het bezit van het diploma mbo verzorgende IG of mbo Verpleegkunde en een BIG-registratie;
  • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid maar werkt ook graag in teamverband;
  • Je bent een betrokken verpleegkundige en hebt veel affiniteit met de doelgroep ouderen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding en je vindt het leuk en een uitdaging om in een dynamische, soms hectische werkomgeving te functioneren.

Wat wij bieden
Wij bieden geschikte kandidaten meteen een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €2.810,-- en maximaal €3.787,-- (FWG 45 - CAO GGZ, kernfunctie verpleegkundige 2) of minimaal €2.327,-- en maximaal €3.471,-- (FWG 40 - CAO GGZ, kernfunctie medewerker Zorg 1). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Per 1 januari vindt er een CAO-verhoging van de salarissen plaats, het salaris wordt dan minimaal €2.870,-- en maximaal €3.863,-- (FWG 45) of het salaris wordt dan minimaal €2.387,-- en maximaal €3.541,-- (FWG 40) bruto per maand.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Is je interesse gewekt?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrina Delahaije, afdelingshoofd A1, bereikbaar op het nummer: 06-12629696.

Heb je interesse, stuur dan een reactie vóór 4 januari 2024 via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bij indiensttreding vragen wij je ook om een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.