Scheyvenhof zoekt een

Nachtvlinder verzorgende IG

Dienstverband

16 - 20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Stel je eens voor; deel uitmaken van een kleinschalig zorg-team maar tijdens jouw nachtdienst zelf aan het roer staan. Verbinding maken met de bewoners van Scheyvenhof, zorgdragen voor een goede en rustige nacht en daarmee voldoening halen uit je werk in een mooie gerenoveerde boerderij.

Wie zijn wij?

Woon- en Zorghuis Scheyvenhof, een landelijk gelegen, gerenoveerde boerderij te Heythuysen, beschikt over; 20 appartementen, 7 ‘beschermde’ kamers, een prachtige tuin en nog veel meer moois! Ons zorgteam biedt 24-uurs zorg aan zo'n 31 hulpbehoevende bewoners. Onze diverse mix aan bewoners kunnen kampen met dementie maar ook met diverse fysieke aandoeningen. Team Scheyvenhof bestaat uit hospitality, house-keeping en zorg Samenwerkers. Samen ondersteun je elkaar om een fijne dag/nacht te creëren voor de bewoners en je collega's. 

Wij horen van onze bezoekers iedere keer weer, dat er zo’n fijne huiselijke sfeer heerst. Geen instellings-gevoel dus. Hier werk je dan ook in een kleinschalige en persoonlijke setting. Je kent hier 'de mensen' in plaats van de bewoners. ‘Aandacht maakt alles mooier’ is onderdeel van onze visie. Verder houden wij van actief en buiten zijn. De ervaring leert dat voldoende prikkels en tegelijkertijd ook de nodige regelmaat, zorgt voor fijne en rustige nachten.

Wie zoeken wij?
Ben jij een nachtvlinder en geloof jij net als wij in: “de kracht van aandacht?” Durf en kan jij de verantwoordelijkheid op je te nemen voor de bewoners van Scheyvenhof? Kan je helder communiceren en ben je positief en flexibel? Heb je affiniteit met ouderen en hun zorg problematiek? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Je houdt van autonoom werken en bent iemand die rust creëert. Bij calamiteiten is er altijd een ‘achterwacht’ beschikbaar.

Wat bieden wij?
Je werkt tijdens de nachtdienst van 23.00 uur tot 07.00 uur. Je ontvangt een marktconform salaris en een goede woon-werkvergoeding. Uiteraard maak je gebruik van de aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag. Scheyvenhof biedt scholing-trajecten aan en tevens ook (team)coaching sessies waarin je als professional kunt groeien

Meer weten?
Neem gerust contact op met Miranda Princen op:mirandaprincen@scheyvenhof.nl