Zuyderland zoekt een

Neuro-radioloog (0,8 fte)

Dienstverband

0,8 fte

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). 

STZ-ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoedepositie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg. 

De vakgroep Medische Beeldvorming van Zuyderland Medisch Centrum zoekt per 1 september 2024 een

Neuro-radioloog 

(0,8 fte) 

De vakgroep 
De vakgroep Medische Beeldvorming bestaat uit 22 radiologen (waaronder 1 fellow) en 5 nucleair geneeskundigen.  

Het vak wordt in de gehele breedte op de locaties in Heerlen en Sittard/Geleen uitgevoerd. De vakgroep heeft een volledige officiële opleidingsbevoegdheid met 12 AIOS. De vakgroep wordt ondersteund door enkele chefs de clinique en 4 physician-assistants. 
De afdeling Medische Beeldvorming beschikt o.a. over 4 CT’s, 4 MRI’s, 2 PET-CT’s en state-of-the-art mammografie- en echoapparatuur.  
Neuroradiologie sectie 

Zuyderland MC is een van de grotere perifere ziekenhuizen in Nederland met een uniek profiel. Neurologie en neurochirurgie worden in de gehele breedte toegepast inclusief de daarbij behorende diagnostiek. 

Onze kenmerken

 • Academisch Multiple Sclerose Centrum met tertiaire verwijzingen
 • Neuro-oncologisch centrum in samenwerking met het Maastricht UMC+ en Maastro
 • Neurovasculair en stroke centrum
 • Wervelkolom behandelcentrum.

Van u wordt verwacht: 

 • ambitie en bereidheid om, naast patiëntenzorg, nieuwe ontwikkelingen te stimuleren en het vakgebied uit te dragen; 
 • een proactieve en zorggerichte houding; 
 • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden, zowel in omgang met patiënten, collegae en  
  overige medewerkers; 
 • actieve deelname aan de opleiding van arts-assistenten;  
 • interesse tot het leveren van een bijdrage aan bestuurlijke taken; 
 • bereidheid tot participatie in wetenschappelijke activiteiten. 

Ons aanbod  
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het MSB Zuyderland voor de duur van 2 jaar. Datum indiensttreding is bij voorkeur 1 september 2024, maar een eventueel eerdere indiensttreding is bespreekbaar.
Bij gebleken geschiktheid behoort toetreding tot de vakgroep conform uniforme toetredingsregeling van het MSB tot de mogelijkheden, evenals een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij het MSB. MSB hanteert de salariëring conform de AMS-regeling. 

Inlichtingen 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marc Lobbes, vakgroep voorzitter. telnr. 088-4597777 of Kemal Külcü, neuro sectievoorzitter 088-4597777. 

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot 1 juli 2024 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl

Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Binnen het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland zijn vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst van Zuyderland Medisch Centrum verenigd. De circa 400 medisch specialisten hebben zich samengevoegd in vakgroepen. Zuyderland is als één van de 27 Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) landelijk koploper met 13 erkende topklinische functies en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.