SJG Weert zoekt een

Neuroloog

Dienstverband

0,6-0,8 fte

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Vakgroep Neurologie

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

 

0,6-0,8 fte

Neuroloog

Wij zijn op zoek naar een betrouwbare, enthousiaste en gemotiveerde collega.

Wie zijn wij?

Een enthousiaste jonge vakgroep Neurologie, bestaande uit 5 neurologen, waarin ieder één of meer aandachtsgebieden heeft. We hechten aan het werken in een goede sfeer in een klein patiëntgericht ziekenhuis en zijn actief in meerdere commissies. Wij leveren zorg in de volle breedte van ons vak. De vakgroep wordt ondersteund door een enthousiast team van medewerkers waaronder een CVA-, een MS- en twee Parkinsonverpleegkundigen. Op de afdeling KNF worden o.a. EEG's, EMG's en EP's verricht. We participeren allen afwisselend in kliniek en op de polikliniek. In het ziekenhuis zijn zowel SEH-artsen als poortartsen aanwezig, verantwoordelijk voor de eerste opvang van patiënten op de SEH. De afdeling neurologie heeft 13 bedden, waaronder 3 bewaakte stroke bedden[MV1] . Contacten met collega-specialisten verlopen uitstekend en er bestaat een goede relatie met de huisartsen in de regio.  [MV1]

Wat vragen we?

Wij zoeken een betrouwbare, enthousiaste collega met goede communicatieve eigenschappen, die gemotiveerd is de neurologie in de breedte van het vak uit te oefenen. Wij vinden een goede samenwerking, werkplezier en collegialiteit zeer belangrijk. In verband met het vertrek van onze collega met aandachtsgebied Parkinson en cognitieve stoornissen, is het een pré als hier uw bijzondere interesse ligt.

Wat bieden we?

Wij bieden een arbeidsovereenkomst van 0,6-0,8 fte conform AMS voorwaarden inclusief werkzaamheden in de avond, nacht en weekenden. De indiensttredingsdatum wordt in overleg vastgesteld, bij voorkeur uiterlijk 1 juli 2020. De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar met de intentie deze daarna om te zetten naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wonen en werken op de grens van Brabant en Limburg

In de gemeente Weert wonen ruim 50.000 mensen. De gemeente ligt in Midden-Limburg en is goed bereikbaar. Weert heeft zowel een compacte centrumstad als prachtige natuurgebieden. Het is een zeer prettige regio om te wonen en te werken.

Tot slot

  • De gesprekken zullen plaatsvinden op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
13-04-2020

Contactpersonen:
de heer H. Lövenich
tel.: +31 495-572180

de heer T. Goertz
tel.: +31 495-572103

de heer T.W.H. Alleman
tel.: +31 495-572180

mevrouw M. Bakkers
tel.: +31 495-572180

mevrouw V.M.P. Moers
tel.: +31 495-572180