Sevagram zoekt een

NIEUW NIEUW NIEUW: Het Sevagram VIP Panel! Word jij één van onze influencers?!

Dienstverband

Opleidingsniveau

VMBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg
Virtual Influence Panel.
Instagram, Facebook en Tik Tok zijn niet meer weg te denken uit onze wereld. Dagelijks besteden mensen gemiddeld 2,5 uur op social media. Dit is dan ook dé plek voor Sevagram om zichtbaar te zijn en zo jouw nieuwe collega's te werven. Maar alleen zichtbaar zijn is niet genoeg…

Storytelling.
Het is belangrijk om échte verhalen te vertellen en op te vallen tussen de grote stroom informatie die iedereen dagelijks voorbij ziet flitsen. Op die manier kun je betrokkenheid creëren en vertrouwen wekken. Je voegt emotie toe aan je organisatie op social media. Door de werksfeer te laten zien, mensen te laten lachen of ze aan het denken te zetten. Hier wil ik werken!

Jij bent een VIP.
Die verhalen op de werkvloer kunnen onze recruiters niet alleen vertellen. Zij werken zelf niet in de zorg en zijn vaak niet rechtstreeks bij onze bewoners betrokken. Jij wel! Daarom ben jij belangrijk.

Word een van onze influencers.
Vandaag krijg je de unieke kans om influencer te worden! Dus, vind jij het leuk om meer van je team, je locatie en de ouderenzorg te laten zien door middel van foto's en video's, meld je dan aan voor het Sevagram VIP Panel! Dan maken we samen met jou leuke posts, grappige filmpjes en mooie interviews.

Denk met ons mee.
Een paar keer per jaar organiseren we een bijeenkomst voor alle influencers van Sevagram om te brainstormen over ideeën voor onze socials. Tussendoor ontvang je soms een enquête om meer inzicht te krijgen in de doelgroep. Het maken van de foto's, video's en interviews neemt maximaal 4 uur per maand in beslag.